Boeken om naar uit te kijken (januari)

You may also like...

6 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Iedere keer dat ik die titel Midnight Sun zie denk ik automatisch … Oh, is hij er dan eindelijk toch. Om dan vervolgens te ontdekken dat het om iets helemaal anders gaat als Twilight vanuit Edward’s perspectief. Hazelwoud, Rijk der stormen en The Cruel Prince spreken met het meeste aan.

  • Lisa schreef:

   Ja, same 🙁 Ik las er laatst een tweet over en ik zat echt van ‘MIDNIGHT SUN?! EDWARD?! TWILIGHT?! WAT?’, maar helaasch. Ik weet dat de hoop tevergeefs is, maar toch leg ik automatisch die connectie :’)

 2. Marleen schreef:

  Ik ben ook zo nieuwsgierig naar de nieuwe Julie Buxbaum, volgens mij is dat weer een heel fijn, klein en schattig boek en daar kun je er nooit genoeg van hebben!

 3. dominds schreef:

  Leuke boeken komen er weer uit. Ik ben vooral erg benieuwd naar Hazel Woud en naar The Cruel Prince!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)