Zana Fraillon – De wereld achter het hek

You may also like...

6 reacties

 1. Fleurstebis schreef:

  Hi Lisa!
  Ik had een vraagje,
  wil je ook een blog bericht maken over het nieuwe boek Turtles all the way down van John Green?
  Ik ben namelijk heel benieuwd wanneer de Nederlandstalige versie daar van uit komt 🙂
  Ik ben namelijk super fan!

  Fleur x

  • Lisa schreef:

   Hé Fleur! Zodra ik het boek heb gelezen, komt er sowieso een recensie online. En in de maand van verschijning vermeld ik ‘m in de ‘Boeken om naar uit te kijken’. De verschijningsdatum etc. van de Nederlandse vertaling zijn echter nog niet bekend. Ik weet niet of je Gottmer op Twitter/Facebook volgt, maar daar zullen ze het vast en zeker bekendmaken!

 2. Angela schreef:

  Dit is zeker een zeer actueel onderwerp. Jammer van het gebrek aan diepgang.. Maybe dat ik hem lees, ik ga eerst nog een paar recensies opzoeken. Zeker gezien het gebrek aan diepgang. Bedankt voor je recensie!

  • Lisa schreef:

   No problem! Het boek is qua thema sterk, dus wat dat betreft een aanrader, het is net dat het een middle grade boek is en dat je moet liggen. Mocht je ‘m lezen, ben ik benieuwd wat je ervan vindt 🙂

 3. dominds schreef:

  Fijne recensie. Jammer dat het niet echt de diepte inging, desondanks lijkt het mij wel een interessant en realistisch mooi boek om te lezen 🙂

Geef een reactie (want dat maakt mij blij!)