2016 | Een terugblik op mijn (blog)jaar

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. leuke terugblik naar 2016!

  Ik probeer wel een planning aan te houden, maar als ik er even niet aan toe ben om te bloggen, dan sla ik ook gewoon even een dag of meer dagen over. Het plezier moet inderdaad bovenaan staan en het moet geen ‘moeten’ worden inderdaad.

  Supergave dingen heb je ook gedaan qua events enz. en vooral het 1-op-1 interview; gaaaf!!! Één van m’n eigen doelen van dit jaar is ook meer aanwezig zijn op events, in hoeverre dat mogelijk is. Wonend in Zuid-Limburg zijn de meeste events altijd wel redeijk ver weg en is het echt afwegen waar ik wel/niet naartoe ga. Met een gezin thuis kan ik ook niet elke maand wegblijven voor een overnachting ofzo bv. Of van smorgensvroeg tot savonds laat weg zijn. Zelf moest ik ook door het ziek zijn ivm zwangerschap veel events afzeggen afgelopen jaar, o.a. YALfest. Dit jaar ga ik dus proberen een hoop in te halen haha, te beginnen met YALfest 2017

  • Lisa schreef:

   Thanks Melis! Nee precies, plezier houden in bloggen is voor mij gewoon het belangrijkste. En ik heb er soms nou eenmaal even geen zin in, dus dan skip ik gewoon een dagje 😛

   Het 1-op-1 interview was zoooo leuk! Ik scheet duizend kleuren, maar het was wel heel gaaf om gedaan te hebben. Ik heb geluk dat ik redelijk centraal woon en dat de meeste plekken goed te doen zijn met het OV, maar zelfs dan sla ik zo af en toe een keer over omdat het me te ver is! Laat staan als je in ZL woont 😛 Dus vindt het helemaal niet zo raar dat het je niet altijd lukt om erbij te zijn, al helemaal vanwege je gezin!

 2. Jessica schreef:

  Gelukkig nieuwjaar Lisa! <3

 3. Anouk schreef:

  Mooi artikel! Happy New Year en veel succes in 2017 😀 ❤️

 4. zwartraafje schreef:

  Gelukkig Nieuwjaar Lisa! Ik had me voorgenomen om minder frequent te bloggen maar dat liep een beetje mis toen ik in december nogal vaak getagd werd. Binnenkort probeer ik terug af te bouwen naar 4 à 5x per week. Dat tempo voelde eigenlijk wel goed aan voor me. Ik heb mijn eigen bril al jaren niet meer nodig gehad. Die ligt hier dus al een hele tijd in de kast. Eigenlijk wel een geluk dat ik hem niet meer moet dragen want ik sta er niet zo leuk mee als jij met die van jou.

  • Lisa schreef:

   Jij ook gelukkig nieuwjaar allerleukste Liesbet! Haha, de tags stapelen zich bij mij ondertussen ook enooooooorm op! Lekker een tempo aanhouden waar jij je prettig bij voelt <3 Het lijkt me echt heerlijk om geen bril nodig te hebben (al kan ik stiekem best zonder bril hoor als ik niet lees/televisie kijk; het is ondertussen gewoon raar geworden om hem níét op te hebben), maar ik geloof nooit dat een bril jou niet leuk staat! 😉

 5. Annelies schreef:

  Gelukkig nieuwjaar Lisa!! Het is trouwens wel een geruststelling om te lezen dat jij zo goed gewend bent aan je bril, ik vrees nl. dat ik er in 2017 aan toe ben.

  • Lisa schreef:

   Happy new year Annelies <33 Het went echt ontzettend snel! In het begin leek alles even in slow motion te gaan (ik had een The Matrix-momentje en was er heilig van overtuigd dat ik de verkeerde sterkte had), maar ondertussen kan ik niet meer zonder!

 6. Marleen schreef:

  Jij bent leuk! Gelukkig nieuwjaar lieve Lisa!

 7. zonenmaan11 schreef:

  Gelukkig nieuwjaar, Lisa!

 8. joanydvv schreef:

  Voor mij was 2016 ook het jaar waarin ik moest leren mijn strakke blogplanning wat te laten vieren, maar dat bevalt prima. Het plezier in het bloggen is daardoor weer helemaal terug.
  Hoop dat je een fijne jaarwisseling hebt gehad en alle goeds gewenst voor komend jaar ^^

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.