2016 | Zo zag mijn boekenjaar eruit

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Extra hartjes en liefde zijn altijd goed. Lijstjes en boekencijfertje ook dus nog meer hartjes voor deze terugblik. Jammer dat de cijfers van Goodreads niet steeds kloppen. Ik vond het afgelopen jaar dan ook heel handig dat ik kon terugkijken naar mijn maandelijkse samenvattingen. Op die manier ken ik het exacte aantal boeken en bladzijden. Ook die exemplaren die ik herlas.

  Proficiat nog met je Hebban-beoordeling. Super leuk dat ze Leave No Story Behind als suggestie hebben gedaan. Ik ben zelf nog niet helemaal zeker wat ik van de omschrijving van Zwartraafje moet vinden.

  • Lisa schreef:

   Zonder Goodreads zou ik echt nergens zijn; ik zou van veel boeken vergeten dat ik ze heb gelezen 😛 En thanks Liesbet! Maar jij bent wel echt een boekenblog hoor. Dus daar hoef je niet over te twijfelen <33

 2. Annemieke schreef:

  Simon vs stond ook op mijn lijstje van beste boeken van 2016. Unearthly staat nog steeds in mijn kast om eens te lezen.

  Je hebt in ieder geval een mooi leesjaar achter de rug.

 3. Paul Kater schreef:

  Dat is een hele vracht boeken!
  Ik ben benieuwd of je dit jaar ook weer zo ‘tekeer’ gaat. 😉

 1. 11 februari 2017

  […] toonde, Charlotte die haar favoriete handwerkcreaties met ons deelt en de terugblik van Lisa op haar leesjaar heb ik heel graag […]

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.