55 Vragen over boeken | deel 2

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

  1. nilsieboy schreef:

    dankje voor de vragen ik moest een vragenlijst maken over boeken en dat is goed gelukt

  2. Zwartraafje schreef:

    Oh nee, heel mijn reactie verdwenen. Terug opnieuw dus.

    Heel leuk al deze vragen, maar toch vooral jouw antwoorden hierop. Ik ga toch eens opzoeken welk boek Highland Fling nu weer juist is. Zelf heb ik nog lang niet alle Katie Fforde boeken gelezen, maar de laatste twee keer dat ik dit deed moest ik even wennen aan het rustige tempo. Zeker na het lezen van een spannende thriller én een fantasyboek boordevol actie.

    Oh ja, ik lees erg graag paranormal romance, maar dan wel die waar ook nog wat verhaal bij komt kijken. Bijvoorbeeld Gini Koch (erg grappig), maar ook de boeken van Lara Adrian, J.R.Ward, … Verder lees ik ook graag fantasy, thrillers, chicklit, NOra Roberts, …

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.