Abbi Glines – Adem

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Kimberly schreef:

  Ik heb het boek een aantal weken terug gelezen. Maar vond hem niet verkeerd wel geprobeerd voor een tweede keer maar dat was het niet voor mij.
  Toch voor een keer te lezen was die niet helemaal verkeerd. Gr kimberly

  • Lisa schreef:

   Gelukkig vond jij hem wel leuk! Heel veel mensen zijn positief over Adem, dus ik denk dat Abbi Glines haar boeken gewoon niet zo mijn ding zijn. (Het eerste boek uit de Rosemary Beach-serie vond ik ook helemaal niks en heb ik na 100 pagina’s neergelegd.)

   • Kimberly schreef:

    Oh jammer nee ik vindt Rosemary Beach ook helemaal geweldig. Ik vindt sowieso altijd het begin het leukste van alles hoe de personages elkaar ontmoeten en dat ze eerst ellaar nog moeten leren kennen voordat er de echte chemie ontstaat. Super!

    • Lisa schreef:

     Jaaa, het begin vind ik ook altijd een heerlijk gedeelte <3 Ik houd ervan hoe de chemie -over het algemeen- langzaam opbouwt en je de personages steeds meer naar elkaar toe ziet groeien!

 2. Special snowflake, haha XD Jammer dat het tegenviel, ik rsvp alvast voor de rituele verbranding, always a good time!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.