Alleen boeken kopen waar je bekend mee bent?

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Zwartraafje schreef:

  Ik merk dat ik hier zelf ook wat in veranderd ben. Vroeger kocht ik verschillende soorten boeken op het Boekenfestijn en ik merk dat ik nog steeds niet aan die boeken ben toegekomen terwijl ze daar al enkele jaren staan. De laatste tijd koop ik iets minder boeken maar het is nu wel een combinatie geworden van boeken waarvan ik vrijwel zeker ben dat ze iets voor mij zijn én af en toe eentje op goed geluk. Dankzij die laatste heb ik al vaak nieuwe auteurs ontdekt die me echt goed liggen. Af en toe valt het natuurlijk ook eens tegen, maar dat is gelukkig een kleine minderheid. Doet me er aan denken dat ik nog eens bij The Book Depository langs moet. 🙂

  • Lisa schreef:

   Jouw berichtje herinnert mij eraan dat ik eigenlijk ook weer eens op TBD moet neuzen… ondanks dat ik laatst nog iets besteld heb. Ah, moet kunnen 😉

 2. BeautyblogLaura schreef:

  Zelf lees ik eigenlijk bijna nooit boeken maar vindt ze wel super leuk staan in een boekenkast! xx

 3. Lilian schreef:

  Ik vind het juist leuk om onbekende boeken / auteurs te ontdekken! Hoewel je dan inderdaad wel eens een miskoop hebt, maar vaak komen daar ook de leukste boeken uit!

  • Lisa schreef:

   Snap ik! Ik heb helaas al zo vaak een miskoop begaan, dat ik daardoor heb besloten er maar mee te stoppen! Als een boek dat ik graag wil lezen vaak positief gerecenseerd wordt, dan wil ik nog wel een poging wagen! 🙂

 4. Nynke-Boudien schreef:

  Voor mij is het Boekenfestijn ook de ideale plek om boeken van onbekende auteurs te scoren. Ik zal echter niet snel 20 euro of meer neerleggen voor een boek van een onbekende auteur, tenzij ik een goede recensie erover heb gelezen.

 5. Ik laat me toch ook wel al eens graag verrassen 🙂 Soms ook zo saai om alleen maar boeken te lezen die al door iedereen anders gerecenseerd zijn!

 6. Eveline schreef:

  In mijn kast staan ook veel te veel ongelezen boeken van auteurs waar je eigenlijk nooit iets van hoort. Ik probeer nu alleen boeken te kopen die ik écht graag wil lezen, maar met het boekenfestijn heb ik ook onbekende boeken gekocht. Maar voor die prijzen mag het. 🙂

 7. Kiki_leest schreef:

  Ik ben het eigenlijk wel met je eens.. maar ik moet heel eerlijk zeggen dat er maar weinig boeken zijn die ik nog een keer herlees. Er zijn namelijk nog zo veel andere boeken die ik graag zou willen lezen. Ik koop daarom en veel bij kringloopwinkels en ebooks.. dat scheelt toch weer geld.. Maar eerlijk is eerlijk niks zo fijn als een goed gevulde boekenkast.

  • Lisa schreef:

   Slim! Bij kringloopwinkels kijk ik eigenlijk nooit, maar dat moet ik misschien ook maar eens gaan doen als ik toevallig bij eentje in de buurt ben. Ik zie vaak dat mensen er met leuke boekjes vandaan komen!

 8. zonenmaan11 schreef:

  Vooral op het boekenfestijn probeer ik nog wel eens wat onbekende boeken te scoren. Of als het goedkoop online te vinden is. De volle mep betalen voor iets wat ik niet ken, nee dat doe ik niet zo snel.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.