Amy Tintera – Reboot

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Jiska schreef:

  Komt zeker op mij To Read list. Ook al staan daar al 24 boeken op. ;). In ieder geval genoeg te lezen dus.

  • Lisa schreef:

   Haha, zo blijf je wel bezig <3 You can never have enough books on your TBR-list! De vraag is alleen of je de tijd hebt om ze allemaal te lezen. Ik heb zelf meer dan 900 boeken op mijn TBR, dus ik ben bang dat ik pech heb :p

 2. lisaontdekt schreef:

  Oké, ik ben echt benieuwd naar dit. Jij maakt mijn TBR-lijst veel te groot. 🙁

 3. Marcia schreef:

  Jaaa ik ben ook fan van Reboot <3 Het vervolg vond ik bovendien bijna even goed!

 4. Madelon schreef:

  Spanje en Reboot is dus echt een goede combinatie. Ik geniet er ook van! Al ben ik net tijdens het lezen een beetje verbrand…
  Ik moet nog 40 bladzijdes, alleen ik vind juist het tweede deel wel wat sterker dan het eerste. Of uhm… allebei… Ik weet het niet xD Ik moet er denk ik nog even goed over nadenken wat ik er nou precies van vind, hihi.

 5. Marleen schreef:

  Superfijn dat we niet meer zo lang hoeven te wachten op het volgende deel! Jeey!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.