Andrew Smith – Winger

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Rudy Fosselle schreef:

  Helaas is er nogal vaak een verschil tussen wat mensen zeggen om er bijvoorbeeld bij te horen (zoals in dit boek beschreven wordt) en in te spelen op wat men vermoedelijk van hen verwacht met wat men werkelijk denkt. Mss komt er nog een derde deel waarin Winger ineens uit de kast komt. Lol. En inderdaad dit boek is vaak irritant repetitief en moet het hebben van een geslaagde hype gecreëerd door gewiekste marketingjongens/meisjes. Trouwens een leesvriendelijk 2018 voor jou en succes met je blog!

  • Lisa schreef:

   Ja, daar heb je ook gelijk in hoor! Wat dat betreft is er nog een heeeeele lange weg te gaan. En dankjewel. Jij ook een fijne jaarwisseling en een gelukkig 2018!

 2. Rudy Fosselle schreef:

  Je had dus liever gelezen dat Joey op handen gedragen werd door zijn 14-jarige klasgenoten ? Of liever: je dacht met Winger een sprookjesboek in handen te hebben. Zodra een LGBT lezer zichzelf heeft aanvaard , men beseft hoe groot de druk van de peergroup kan zijn op iemand die zich een loser voelt (vrijwel iedereen) of een gutmensch uit zijn ivoren toren is neder gedaald, kan hij wellicht overweg met de realiteit in dit boek . Voorts wel een mooie recensie!

  • Lisa schreef:

   Nee hoor, absoluut niet. Maar in dit geval vond ik dat er een duidelijk verschil zit tussen wat Winger zegt (dat hij Joey accepteert) en de uitspraken die hij doet. Niks mis met realiteit in een boek (ik snap zelf ook dat LGBT-acceptatie helaas nog niet vanzelfsprekend is), maar de manier waarop het in dit geval aangepakt werd, is niet mijn ding. Maar er zijn genoeg mensen die daar anders over denken en dat is hun goed recht; ieder zijn eigen mening.

   En dank!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.