Ann Brashares – Gevonden!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. F schreef:

  PAS OP: SPOILER!
  Toen ik hem uitgelezen had, kwamen er 2 opties in mij op. Of er komt een vervolg of Daniel is toch gestorven en is nu het kind dat Lucy met zich meedraagt.
  Leuk boek, tegen verwachtingen in
  PAS OP: SPOILER!

  • Lisa schreef:

   Ik heb laatst een beetje research gedaan en blijkbaar had ze wel plannen voor een tweede boek, maar vanwege tegenvallende verkoopresultaten van het eerste boek, is ’t er niet van gekomen 🙁

 2. Die cover trekt mij echt niet aan. Gelukkig is het verhaal wel leuk

 3. Jessica schreef:

  Oh waarom komt er geen vervolg? Ik heb het boek gekocht op het Boekenfestijn maar nog niet gelezen

  • Lisa schreef:

   Alle boeken van Brashares waren bestsellers, behalve dit boek. De uitgever vindt het daarom niet zo nodig dat er een vervolg komt 🙁 De kans is dus héél klein dat er nog een vervolg komt, waar ik al bang voor was, aangezien het boek al in 2011 gepubliceerd is.

 4. jacolinemaes schreef:

  Dit boek verraste mij ook heel erg. Ik heb Fallen wel gelezen en het heeft wel wat raakpunten, maar persoonlijk vind ik dat Ann Brashares een sterker verhaal neerzet. Beter uitgewerkt en nog een flink stukje origineler. Ik zat trouwens aan het einde ook wel echt met een brok in mijn keel en hoop met je mee dat er nog een vervolg komt.

  • Lisa schreef:

   Wat fijn om te lezen dat jij ook zo positief bent over het boek! Ik heb eigenlijk alleen nog maar negatieve of niet al te positieve recensies gelezen 🙁 En er moet inderdaad écht een vervolg komen. Zou er bijna een petitie voor beginnen haha!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.