Anne Blankman – Gevangene van de nacht

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Jiska schreef:

  Ik weet niet of ik dit boek wil lezen. Ik lees namelijk niet zo veel boeken over het verleden of een oorlog. Als ik zo’n boek in de bieb zie, dan leg ik het bij voorbaat al weg.
  Ik zit nu in een twijfel eigenlijk, want ik lees eigenlijk ook niet veel Romantische boeken, maar de laatste tijd lees ik wel wat meer romantische boeken en ik vind ze leuker en adembenemender dan ik dacht.
  Een combinatie van een roman en een boek over de oorlog, dat is iets te veel van het goede. Misschien ooit.

  • Lisa schreef:

   Ah, moeilijk ja! Ik kan dit boek zeker wel aanraden (ik ben normaal gesproken ook niet zo van de verhalen die zich afspelen tijdens oorlogen), maar misschien is het inderdaad wel iets te veel van het goede!

   Heb je Emmy & Olivier van Robin Benway al eens gelezen? Komt ook liefde in voor, maar het overheerst niet (de focus ligt op vriendschap). Schitterend boek! Misschien is dat wel een tof boek om te lezen 🙂

 2. Justine schreef:

  Wow, wat een spannend boek.

 3. hetboekenik schreef:

  Wauw, dit boek klinkt super spannend

  • Lisa schreef:

   Je hebt wel continu een soort onderhuidse spanning, ja! Pas op het einde is het echt nagelbijtend spannend, maar desondanks weet het wel continu te boeien. Zeker een aanrader!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.