April Genevieve Tucholke – Between the Devil and the Deep Blue Sea

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. zwartraafje schreef:

    Ik ben geen kenner qua horror-boeken. Crimson Peak vond ik heerlijk maar dat is geen YA. Zelf heb ik onlangs nog besloten om 2 ongelezen boeken gewoon weg te doen vermits het eerste deel van de serie me niet kon boeien én ik als ik heel eerlijk ben met mezelf gewoon geen zin heb om verder te lezen. Dankzij het Boekenfestijn heb ik al heel wat fijne boeken ontdekt (The Rook bijvoorbeeld, het boek dat ik vrij recent las) maar evengoed series die me niet kunnen overtuigen. Al een geluk dat er hier nog genoeg andere ongelezen boeken liggen te wachten 🙂

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.