April Genevieve Tucholke – Wink Poppy en Midnight

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Om de één of andere reden spreekt dit boek me niet aan. Ok, de cover vind ik mooi maar de samenvatting kon er niet voor zorgen dat ik zin kreeg om dit boek te lezen. Eigenlijk is het dus een beetje een geruststelling dat ik nu niet enkel uitsluitend enthousiaste recensies tegenkom.

 2. luxkenya schreef:

  high five….

 3. zonenmaan11 schreef:

  Ik vond het juist een fantastisch mooi boek. 🙂

 4. Madelon schreef:

  Zo fijn om eens iemand te horen die het boek ook saai vond, haha. Ik begon al bijna te denken dat ik toch echt de enige was xD

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.