Becca Fitzpatrick – Black Ice

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. a novel place schreef:

  Zo heb ik het helemaal niet ervaren toen ik de serie Hush Hush las. Hij is idd beschermend maar in mijn ogen was hij absoluut geen kwal.
  Ik heb de Engelstalige serie gelezen, misschien dat het daar wat mee te maken heeft? Ik heb soms het gevoel dat personages in de Nederlandse vertaling heel anders over komen dan de schrijver/ster bedoeld heeft.
  Ik durf je de serie in ieder geval met een gerust hart aan te raden!

  Black Ice vond ik ook erg leuk.

 2. mypinkfairytale schreef:

  Ah Hush Hush is echt een grote aanrader! Ik vond de mannelijke hoofdpersoon misschien wel een tikkeltje opdringerig, maar dat was meer uit bescherming. Daarnaast is hij niet agressief tegenover Nora (de vrouwelijke hoofdpersoon). Het is echt mijn lievelingsserie haha.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.