Becca Fitzpatrick – Hush, hush

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Renée schreef:

  Ik sluit je helemaal aan bij je mening, juist de relatie tussen Nora en Patch maakte het boek zo leuk vond ik! Helaas was het wel erg voorspelbaar.

 2. Vivian schreef:

  Ik vind de boeken er prachtig uitzien maar twijfel nog wel een beetje over het verhaal. Nog even verder twijfelen tot ik wat meer recensies heb gelezen!

 3. anoukhoefmans schreef:

  Ik ben super benieuwd naar dit boek! Hij gaat op mijn TBR lijstje 😀

 4. lightandstripes schreef:

  Ik zie dit boek elke keer in de bibliotheek staan, maar ik heb ‘m nog nooit meegenomen. Ik denk door de gemengde recensies. Maar hij spreekt me wel aan en ik blijf er toch benieuwd naar!

 5. Jessica schreef:

  Ik zet hem op mijn lijstje 🙂

 6. Rowan schreef:

  Dat stukje in de Aartsengel vond ik zó leuk! Als hij zegt: ‘Bang, engel?’
  Ik las dit boek voor het eerst toen ik veertien was volgens mij en sindsdien heb ik een obsessie met Patch. Ik ben wel benieuwd hoe ik er tegenaan zou kijken als ik het boek nu voor het eerst zou lezen, maar ik val dus in de categorie ‘vind deze boeken het einde’.

  • Lisa schreef:

   Ik vond de eerste quote die ik vermeld in mijn recensie echt bizar grappig, al vond ik hem wel een beetje op het randje 😛 En dat heb ik ook met bepaalde boeken hoor! Twilight is mijn grote liefde, maar ik twijfel of ik er ook zo van zou houden als ik het nu voor de eerste keer zou lezen. Maar joh, who cares, lekker van genieten haha <3

 7. Ellis schreef:

  Ik vond dit boek dus echt verschrikkelijk. Ik werd helemaal ongelukkig van dat hele “Hallo ik ben Patch en ik doe wat ik wil, ook al is dat (seksueel) intimideren, en jij vindt daar lekker helemaal niks van”-gebeuren. Nee. Dit is echt niet mijn stijl van man/vrouwverhoudingen. Jammer, het leek me wel tof en de meeste (nederlandse) recensies zijn lovend.

  • Lisa schreef:

   Jammer! Daarom had ik in eerste instantie ook zo mijn twijfels over dit boek, want verknipte man/vrouwverhoudingen halen echt het bloed onder mijn nagels vandaan en kunnen een verhaal compleet voor mij verpesten. Maar in dit boek had ik dat dus echt totaal niet, verrassend genoeg. Ik vond het soms op het randje, maar ik ergerde mij er niet aan.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.