Boekbloggen? Deze tips helpen je verder!

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. mascha schreef:

  Ik heb zo lang niet geblogd en afgelopen week was ik het beu. Ik heb mijn hele look op de schop gegooid en daarna ben ik weer gaan bloggen. En ik geniet er zooo van 🙂

 2. Fleur schreef:

  Leuke lijst! Wil je er ook een keer een maken hoe je een Blog maakt en hoe je begint? Ik heb bijvoorbeeld geen idee hoe je categorieën enzo moet toevoegen op wordpress…

 3. Tessa schreef:

  Interessant! Ik heb het een beetje verpest met mijn blog door school en een gebrek aan planning, maar denk erover opnieuw te beginnen, omdat het toch eigenlijk wel heel leuk om te doen was.

  • Lisa schreef:

   Ah nee joh, je hebt niks verpest! Gewoon weer lekker beginnen als je het zo leuk vond om te doen. En mocht ’t nou uiteindelijk toch niet werken, kan je er altijd nog mee stoppen. Belangrijkste is denk ik om in gedachten te houden dat niks verplicht is; als je het niet red om iets online te gooien i.v.m. school is dat jammer, maar compleet begrijpelijk!

 4. dominds schreef:

  Wat een leuke en inspirerende blogpost, hier heb ik zeker wat aan 🙂

 5. nerdygeekyfanboy schreef:

  Heerlijk lijstje Lisa! Ben het er zeker mee eens. Boekbloggers bijten trouwens wel, maar dat is als je hun boeken afpakt, misschien wel handig om als waarschuwing te melden.

 6. readeramanda schreef:

  Ben bijna 3 jaar terug begonnen voor de lol en doe dat nog steeds.

  Plezier erin hebben is het belangrijkste ?

 7. Saartje schreef:

  Hey Lisa ik ben zo een super nieuwe Belgische Blogger. Dankjewel voor de tips. Handig want je springt toch een beetje in het diepe. Ik doe het inderdaad om een passie te delen en niet om boeken te krijgen als het ooit gebeurt zal het een fijne extra zijn maar voorlopig heb ik nog een kast vol dus komt goed en anders is er ook nog altijd de bib. ☺️

 8. Joanydvv schreef:

  Ik ben het helemaal met je eens, maar leef alle genoemde punten bij lange niet altijd na (vooral met tips 4 & 5 heb ik altijd erg veel moeite) ?

 9. zonenmaan11 schreef:

  Amen to dit alles.

 10. Leuk om te lezen! Ik vind dat je na een tijdje als beginnend blogger (als je redelijk wat bezoekers hebt op je blog) ook best uitgeverijen mag mailen voor een recensie-exemplaar. Er is volgens mij een beetje een Team Afwachten en een Team Mailen bij dit onderwerp, maar ik ben sowieso Team Mailen. Als je enthousiast bent en uitlegt wie je bent en wat je blog is, dan vinden uitgeverijen dat vaak heel leuk. 🙂

  • Lisa schreef:

   Zeker! Als je genoeg bezoekers hebt en al even bezig bent, dan is daar niks mis mee. Het gaat mij om mensen die een blog beginnen en direct beginnen met mailen, omdat zij puur en alleen allemaal toffe boeken willen krijgen. Boeken krijgen is leuk, maar het moet niet je reden zijn om te gaan bloggen.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.