Boeken om naar uit te kijken (april)

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Ik kreeg Het geheugenboek toegestuurd maar ben er nog niet in begonnen vermits er hier nog een aantal andere boeken liggen te wachten. Vandaag kwam echter de nieuwe van Nora Roberts binnen en daar kijk ik echt ontzettend naar uit.

 2. Madelon schreef:

  Kies voor mij <3<3<3
  En ik kijk op zich ook wel uit naar het boek van Michael Grant, al heb ik die al ruim een half jaar in het Engels in mijn kast staan. Misschien moet ik die eens gaan lezen…

  • Lisa schreef:

   Misschien helpt ’t dat er straks recensies online komen op andere blogs! Bij mij werkt dat vaak motiverend om een boek op te pakken dat al langer bij mij in de kast staat. Althans, als het positieve recensies zijn 😛

 3. Marleen schreef:

  AAAAAAHH! Ik wil gewoon de eerste 6 boeken allemaal lezen! En je hebt dus echt gigantisch over gehaald voor het Geheugenboek. Zodra mijn TBR voor korte termijn is geslonken ren ik naar de winkel voor dat boek!

  Trouwens: ik ben dol op deze lijstje van jou. Mijn smaak qua boeken komt heel erg overeen dus echt fijn om alles zo bij elkaar te zien! Thank you! xx

 4. Anouk schreef:

  Het geheugenboek trok mij in eerste instantie niet zo, maar door veel positieve recensies ben ik er nu toch wel heel benieuwd naar geworden 😀 Meedogenloos heb ik al gelezen en verder kijk ik heel erg uit naar Op mijn schouders, Kies voor mij en De voordelen van onbeantwoorde liefde!

  • Lisa schreef:

   Hij is écht heel goed! Er zijn maar weinig boeken die mij in een emotioneel wrak veranderen, maar ‘Het geheugenboek’ kreeg het voor elkaar. Wat vond je van ‘Meedogenloos’? 😀

 5. judithblogtsolo schreef:

  Wauw, wat een pareltjes komen er in april uit! Vooral de eerste zes boeken hebben mijn nieuwsgierigheid gewekt. 🙂

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.