Boeken om naar uit te kijken (augustus)

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

  1. Saartje schreef:

    Jenny Han lijkt me heel leuk maar moet eerst boek twee nog lezen en ik koop ook zeker levensbloed want daar heb ik ook reeds deel 1 van als ze compleet zijn ga ik ze lezen dan moet ik niet afrekenen met cliffhangers haha. Wonderwoman van bardugho lijkt me ook een heel leuk boek.

    • Lisa schreef:

      Ah, slim! Het is altijd zo fijn als je een serie gewoon in één keer kan lezen en je niet druk hoeft te maken om de cliffhanger! En boek 2 van Lara Jean is zo leuk <3

  2. zwartraafje schreef:

    Jaja, even iets rustiger qua aanbod en dan ‘Boem!’ … hier is het najaarsaanbod. Meestal komen er in die periode veel boeken uit die ik wil lezen en dan is mijn ‘Haal die tbr omlaag’-project helemaal ten doden op geschreven.

  3. Marcia schreef:

    Ik ben benieuwd naar Morgenster! En misschien ga ik het boek van Jenny Han ook lezen, hoewel ik deel twee erg vond tegenvallen..

    • Lisa schreef:

      Ah, echt? 🙁 Wat jammer! Ik vind de serie tot nu toe heel fijn, maar ben ergens een beetje bang dat het derde deel teleurstelt omdat het eigenlijk een duologie zou worden. Daarom heb ik ‘m ook nog niet gelezen ?

  4. Story Tellers schreef:

    Ik kan zo niet wachten op dat boek van Jenny Han! Ook voor de verfilming van het eerste deel sta ik te popelen. Deze boekenserie vind ik echt super fijn om te lezen.

  5. dominds schreef:

    Ik kijk erg uit naar Wonder Woman, dat boek lijkt me echt leuk! Ook ben ik erg benieuwd naar het eos-project 🙂

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.