Boeken om naar uit te kijken (december)

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Net als Marcia hoop ik Alter Ego in de bibliotheek te kunnen lenen zodat ik het kan lezen tegen de leesclub waar ik dit keer echt hoop bij te kunnen zijn. Voor ik je loslaat ligt hier al op me te wachten.

 2. dominds schreef:

  Weinig nieuwe boeken, maar toch nog een mooi lijstje. Ik ben erg benieuwd naar Alter Ego en Voor ik je loslaat.

 3. Marcia schreef:

  Het enige boek dat ik deze maand van mezelf mag kopen is ‘Een jaar later’ van William R. Forstchen. Geen Young Adult, maar het vervolg op het spannende post-apocalyptische ‘Een seconde later’ dat ik afgelopen jaar las 🙂 Renegades staat op het programma van onze leesclub, maar hoop ik in de bibliotheek te scoren want ik ben er niet zeker van of het een boek voor mij zal zijn..

  • Lisa schreef:

   Ah, ik kan me nog herinneren dat ik een tijdje geleden twijfelde of dat boek wel wat voor mij zou zijn. Nu maak je me toch wel nieuwsgierig, dus misschien ga ik ‘Een seconde later’ wel een kans geven! Over Renegades twijfel ik ook nog een beetje, dus ik heb niet zo’n haast om ‘m te lezen. Eerst maar eens de Lunar Chronicles uitlezen 😛

   • Marcia schreef:

    Ik vond het wel heel spannend, maar aangezien jij Slapende Reuzen ook niet heel tof vond, kan ik niet helemaal voorspellen of het in je straatje zal liggen. Misschien kun je het boek beter uit de bibliotheek halen of van iemand lenen 😉

 4. Judith schreef:

  Zo, dat is wel een hele rustige maand. Ik ben wel benieuwd naar je Voor ik je loslaat! En nog naar Mijn zus. 🙂

 5. Tamara D schreef:

  Niet zo veel deze maand he..

  • Lisa schreef:

   Ja, heel weinig! Maar in mijn geval misschien maar beter ook, want mijn TBR puilt uit :’) Op deze manier kan ik fijn de boeken die ik afgelopen tijd heb gekocht/gekregen lezen!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.