Boeken om naar uit te kijken (februari)

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Die cover van Wintersong vind ik echt super mooi. Eigenlijk ligt Het zwaard van glas op me te wachten maar ik kom de laatste dagen niet aan boeken lezen toe. Als het niet goed lukt om me te concentreren grijp ik nogal snel terug naar fanfictie. Slecht plan met al die ongelezen boeken die nog staan te wachten.

  • Lisa schreef:

   Ugh, herkenbaar! Ik lees de laatste weken ook heel weinig; ik heb er gewoon geen puf voor. Maar ik grijp niet naar fanfictie (vroeger wel!), maar naar series en films 😛

 2. Madelon schreef:

  Onverwacht <3
  En King's Cage, haha. Alleen na Glass Sword zit ik niet zo enorm te springen om 'm te lezen, als in, dat ik 'm echt NU MOET LEZEN. Maar ik ben er wel benieuwd naar 🙂

  • Lisa schreef:

   Ja, dat heb ik ook een beetje met King’s Cage! Ik vond Glass Sword heel langdradig en saai, dus daardoor is mijn ‘zin’ in het vervolgdeel een beetje weg. Maar aan de andere kant wil ik ‘m wel lezen, want Red Queen was weer geweldig, dus Victoria kán het wel!

 3. elmganneke schreef:

  Ik lees nu De kids of appetite, I love it!

 4. Nicky schreef:

  Ik ben heel benieuwd naar Onverschrokken en De Kids of Appetite!

 5. dominds schreef:

  Wat een handige post, zo alles op een rijtje. Ik ben erg benieuwd naar Scarlet, ik moet nog steeds de Engelse versie lezen.. Mij lijkt Wintersong ook een erg leuk boek.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.