Boeken om naar uit te kijken (januari)

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Madelon schreef:

  Ik zit nogal te wachten op Carve The Mark, want die kan elk moment door de post afgeleverd worden! Verder kijk ik eigenlijk niet heel erg uit naar boeken om eerlijk te zijn… Ik denk dat ik ziek ben ofzo.

 2. Anneke schreef:

  Cinder! <3 Daar zie ik toch het meest naar uit. Boek 1 en 2 heb ik twee jaar geleden gelezen, maar toen werd de rest niet meer vertaald, dus toen ik hoorde dat BB de hele serie opnieuw ging uitgeven, was ik echt in de zevende hemel!

  • Lisa schreef:

   Ja, snap ik! vind het zo jammer als series halverwege stoppen; echt top dat zij er gewoon verder mee gaan. En ik denk echt dat de markt er wel voor is!

 3. Marcia schreef:

  Ik kan niet wachten op Calamity en Koningin! <3 Ook kijk ik uit naar De Stad van Spiegels van Justin Cronin.

  • Lisa schreef:

   Ik heb het tweede deel uit de serie van Aimée Carter hier liggen, maar moet echt nog eens een keertje het eerste deel scoren! Ben benieuwd naar de serie, maar het komt er nu steeds maar niet van. De serie van Justin Cronin lijkt mij ook heel tof!

 4. joanydvv schreef:

  Roseblood wil ik ook heerlijk graag lezen. Het werd hoog tijd voor een YA hervertelling van Phantom of the opera ?

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.