Boeken om naar uit te kijken (januari)

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. zwartraafje schreef:

    Nieuwjaarswensen mag je gedurende de hele maand januari ronddelen hé. Al keek de verpleegster in het ziekenhuis me een beetje vreemd aan toen ik daarstraks ‘Gelukkig nieuwjaar’ zei terwijl ze op zoek was naar een ader. Blijkbaar hebben die laatste ook dit jaar geen zin om zich te gedragen en spelen ze nog steeds verstoppertje. Er liggen hier nog enkele boeken klaar die recent zijn uitgekomen en die ik wil lezen. Vooral naar Godsgraf van Jay Kristof ben ik heel benieuwd. Ik ben ook van plan om de BatB-hervertelling van Brigid Kemmeree een keer te bestellen. Oh en ik ben ook heel nieuwsgierig naar het boek van Marloes Devee dat ik maart uitkomt en de vertaling van Kingdom of Ash maar ook op dat boek is het nog even wachten.

    • Lisa schreef:

      Oeh, een BATB-hervertelling? Ga gelijk even op Goodreads kijken! En bah, vervelend dat je aders het niet zo eens zijn met prikkertje spelen (wat ik snap, maar dat terzijde). Hopelijk blijft ’t niet zo’n gedoe! Eén keer prikken lijkt me al erg genoeg, laat staan dat het continu fout gaat.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.