Boeken om naar uit te kijken (juli)

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Annelies schreef:

  Ik heb Samen al gereserveerd!! <3

 2. zwartraafje schreef:

  Witte kaarten, Witte kaarten, Witte kaarten. Ik ben echt zo benieuwd naar dit laatste deel uit de Anderen-reeks. Het boek dat er in jouw overzicht vlak naast staat is door mijn nicht geschreven dus dat ga ik waarschijnlijk ook nog wel een keer lezen. Ik vind het leuk dat ze bij dat boek voor een ander coverontwerp hebben gekozen want dit is veel leuker dan het oorspronkelijke.

  • Lisa schreef:

   Ik dacht mij al zoiets te herinneren! De nieuwe cover vind ik ook mooier inderdaad (was niet in een groot formaat te vinden, dus vandaar dat ik de oude erin heb gegooid). Verhaal klinkt ook tof!

   • zwartraafje schreef:

    Hihi, dit is de nieuwe. 😉 Degene die oorspronkelijk in de catalogus stond was er een met een jong koppeltje hand in hand maar vermits er daar zoveel van zijn vind ik deze origineler.

    • Lisa schreef:

     Hahaha, serieus? En hier was ik er heilig van overtuigd dat dit de oude was. Ik vind persoonlijk het kleurgebruik van de vorige mooier, maar qua originaliteit is deze inderdaad een stuk beter!

 3. dominds schreef:

  Dit soort artikelen vind ik altijd erg leuk om te lezen. De samenvatting van De wereld achter het hek klinkt erg goed, ik ben benieuwd naar dat boek. Het Zomerhuis klinkt ook erg leuk, dit lijkt me een perfect boek om te lezen in de zomer.

 4. Marleen schreef:

  Ik kijk altijd uit naar jouw artikelen omdat ik zelf altijd wat boeken mis, maar aankomende maand zijn er niet echt boeken waar ik uit naar kijk. Is voor een keertje ook niet zo erg want zo kan ik mijn enorme TBR een beetje wegwerken!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.