Boeken om naar uit te kijken (juli)

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Koninginnen ligt hier nu naast me maar ik wilde eerst toch even op zijn minst een deel van mijn blogfeed-achterstand bijlezen. Naar het nieuwe boek van Naomi Novik ben ik ook heel benieuwd.

 2. Roos schreef:

  Als het goed is komt de vertaling van Spinning Zilver in augustus of september uit ??

 3. nerdygeekyfanboy schreef:

  Neverworld Wake lijkt me zooooooo tof! 😀

 4. Jessica schreef:

  Royals ben ik ook érg benieuwd naar, maar ook naar Koninginnen, Never World Wake en All Your Perfects. Onyx moet iedereen inderdaad gewoon kopen; die heb ik al in het Engels gelezen en is zeker weer tof. 😀

 5. Marieke schreef:

  Er komen zo veel mooie boeken uit deze maand! Ik kijk uit naar Koninginnen, Zombie party, Onyx (al moet ik Obsidian nog lezen), Duw me weg hou me vast en Royals. En inderdaad, ik hoop ook dat Spinning Silver vertaald wordt, want dan is ‘ie voor mij ook beter leesbaar.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.