Boeken om naar uit te kijken (maart)

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Nathalie schreef:

  Ik heb net het boek van de royales geheimen besteld! Zo verslavend die reeks!

 2. Marieke schreef:

  Ik ben enorm benieuwd naar Bloed en Beenderen, Welkwoud en Heel me. Maar eigenlijk wil ik ze allemaal heel graag lezen 🙂

 3. zwartraafje schreef:

  Zo blij voor je dat die leesdip weg is. Ik heb daar vorig jaar echt belachelijk lang last van gehad en was zo gelukkig toen het lezen plots weer beter begon te gaan. Ik ben het meest benieuwd naar Schaduwzwart maar dat is zeker niet het enige boek uit deze lijst die ik wil lezen.

  • Lisa schreef:

   Haha ja, same here! Vond het zo vervelend dat ik niet kon lezen, terwijl ik nog zoveel boeken heb liggen. Ik ben toevallig net begonnen aan Schaduwzwart. Hoop echt dat ik ‘m net zo tof ga vinden als het eerste deel!

 4. dominds schreef:

  Wat fijn dat je leesdip eindelijk voorbij is! Ik ben echt heel benieuwd naar Bloed en Beenderen <3

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.