Boeken om naar uit te kijken (mei)

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Madelon schreef:

  Zoveel leuke boeken weer <3

 2. Jessica schreef:

  Zoveel juweeltjes! <3

 3. zwartraafje schreef:

  Er verschijnen echt veel te veel leuke boeken deze maand. Ik word er lichtjes hebberig van. Zelf ben ik heel nieuwsgierig naar ACOWAR en Een miljoen werelden met jou

  • Lisa schreef:

   Ugh, same here! Als ik naar de boekwinkel ga deze maand, komt het echt niet goed hoor :’) (Of juist wel, net hoe je het ziet, natuurlijk.)

 4. elmganneke schreef:

  JEETJE. Ik dacht: die. Nee, die. NEE DIE.
  Ik wist niet dat er zoveel gave boeken uitkwamen deze maand. Helluuuuuup.

 5. Judith schreef:

  Wat een prachtige boeken komen er deze maand weer uit. Vooral The Hate U Give en Donkerblauwe woorden (uit dit lijstje) staan hoog op mijn TBR. Zelf ben ik ook nog benieuwd naar In het water van Paula Hawkins, Gebroken vleugels en Alles tussen ons.

 6. Marcia schreef:

  Ik kan niet wachten op Een miljoen werelden met jou <3 en verder kijk ik deze maand uit naar The Boy on the Bridge – een nieuw verhaal in het universum van The Girl with all the Gifts!

  • Lisa schreef:

   Jaaaa, ik kijk ook zo uit naar Een miljoen werelden met jou <3 Ik houd echt van die boeken. En ik moet -vet slecht- nog altijd TGWATG lezen :') De film heb ik wel al zien, wat mijn verraad nog erger maakt.

 7. dominds schreef:

  Wauw, wat komen er veel leuke boeken uit in mei! Ik ben momenteel The Hate U Give in het Engels aan het lezen en hij is zóóó mooi!

 8. Marleen schreef:

  Ik ga samen met mijn portemonnee in een hoekje huilen denk ik. Ik vraag me serieus af waar ik de tijd vandaan moet halen om al die fantastische boeken te gaan lezen. In ieder geval ben ik in het laatste weekend van mei compleet onbereikbaar (en misschien skip ik ook nog wel een dag college). Man, wat kijk ik uit naar Hof van vleugels en verwoesting!!!

  • Lisa schreef:

   Ik krijg ‘m morgen binnen, maar ik kan er vrijdag pas in beginnen ;___; MIJN HART HUILT, MARLEEN. En eigenlijk wil ik de eerste twee boeken ook nog herlezen, maar dat gaat ‘m denk ik niet worden als ik het derde boek deze week nog wil lezen 🙁

   • Marleen schreef:

    Haha zo begrijpelijk! Geen nachtjes doorhalen? Ik wil de eerste twee delen ook nog herlezen, maar denk niet dat het er in zit helaas 🙁

    • Lisa schreef:

     Hahaha, ik ga dood op kantoor als ik ga doorhalen :’) En wil het ook niet haasten, want RHYS. FEYRE. Dus maar even kijken wat ik vrijdag ga doen! Hopelijk heb ik de tijd om alles te lezen *fingers crossed*

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.