Boeken om naar uit te kijken (mei)

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  The Surface Breaks leerde ik onlangs dankzij Annemieke kennen en hij kreeg meteen een plaatsje op mijn wishlist. Dat boek ziet er echt zo prachtig uit.

 2. dominds schreef:

  Mooie boeken komen er weer uit in mei. Ik ben vooral erg benieuwd naar Legendary <3 Ik was ook erg benieuwd naar I Was Born For This van Alice Oseman, maar ik heb die inmiddels al uit en ik vond hem echt geweldig! The Surface Breaks klinkt ook echt interessant!

 3. Roos schreef:

  Ik kijk zelf ook super uit naar Legendary maar ik wacht ook op de Nederlandse vertaling die in het najaar wordt verwacht. Verder super tof dat De deal is vertaald. Zelf kijk ik uit naar Vuur en As 3 maar ik hoorde ook weer dat deze is uitgesteld?

 4. Marieke schreef:

  Ik vind het wel een toffe manier! Maar bij mij laden maar een paar covers , dus dan is het wel een leeg geheel. Ik vind het leuk om zoveel nieuwe boeken te zien. Komt On the come up niet in februari 2019 trouwens? Ik hoorde dat ze die verschoven hebben.

  • Lisa schreef:

   Ah, wat stom zeg, ik zie alleen bij On the Come Up geen cover staan. Raar dat-ie niet volledig bij jou laadt! En klopt, je hebt helemaal gelijk: On the Come Up is verplaatst. Goed dat je het zegt, want ik had geen idee, haha! Heb ‘m uit het overzicht gehaald 🙂

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.