Boeken om naar uit te kijken (november)

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Jiska schreef:

  Ik wilde ‘grijze ogen’ lezen en ik was er in begonnen, maar ben gestopt. (shame on me :'( ). Het is niet ik het ik-personage geschreven en bij dit boek kreeg ik er erg last van, soms merk ik er niets van of het inde ik- of -hij/zij -vorm is geschreven, maar bij dit boek lukte het me gewoon niet. Over een paar jaar opnieuw proberen. Helaas!

  • Lisa schreef:

   Ah, wat stom! Het vertelperspectief van boeken is iets dat mij -gelukkig- nooit dwarszit, maar ik herken wel heel erg dat je een boek gewoon níét gelezen krijgt. Inderdaad opzij gooien en later weer proberen. Dat is naar mijn mening het beste dat je kan doen; misschien dat je over een tijdje wel door het boek heen vliegt 🙂

 2. zwartraafje schreef:

  Heel wat boeken in dit lijstje wil ik graag lezen maar de nieuwe van Anne Bishop staat echt wel hé-le-maal bovenaan!

 3. Madelon schreef:

  Ik kijk vooral uit naar Duizend Hoog!!

 4. mziemerink schreef:

  Ik dacht dat het aan mij lag dat er zo weinig leuke boeken uitkwamen, ha! Maar ik kijk vooral uit naar Stil van jou en Harteloos! Ik doe niet voor niets mee met de harteloos countdown, haha!

 5. RabbitBookz schreef:

  Oke. IK HEB TIENDUIZEND HEMELS BOVEN JOU NOG NIET GELEZEN. Ik wil hem heel graag in het Engels kopen, maar het komt er maar niet van!

  • Lisa schreef:

   Confession of the day: ik heb ‘m ook nog niet gelezen :’) Hij staat al in de kast, maar ben nog niet in de juiste bui geweest. Wil er wel deze maand in beginnen!

 6. Annelies schreef:

  Ik heb Stil van jou al in het Engels gelezen, maar een Nederlandse reread zou ik niet erg vinden 🙂

 7. Marcia schreef:

  Ik ben benieuwd naar Duizend Hoog, maar ik heb helaas al wel wat negatieve recensies zien passeren.. Bovendien zag ik onlangs de film High Rise (gebaseerd op het boek van J.G. Ballard) en heb ik het idee dat Duizend Hoog niet zo origineel is als het pretendeert te zijn. Toch zal ik het boek een kansje geven 😉

  • Lisa schreef:

   Het zal me niet verbazen als ‘Duizend Hoog’ een love-it-or-hate-it boek is. Ik weet ook niet zo goed wat ik ervan moet verwachten! Denk dat het geen hoogvlieger is, maar wel gewoon leuk voor tussendoor. Maar hè, misschien verrast het 😛

 8. Anouk schreef:

  Ik kijk heel erg uit naar Harteloos en Duizend hoog! Stil van jou heb ik gelezen en die vond ik ook erg tof <3

 9. Nicky schreef:

  Harteloos en The Sun is also a Star lijken me beide heel mooi!

 10. jacolinemaes schreef:

  Duizend hoog lijkt me erg interessant, het doet me denken aan een ander boek wat ik al in mijn kast heb staan genaamd High-Rise van J.G. Ballard (moet ik overigens ook nog lezen).

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.