Boeken om naar uit te kijken (oktober)

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Jessica schreef:

  Ehm, oké, ik wil ze letterlijk allemaal…

 2. nerdygeekyfanboy schreef:

  Rebel wordt zo fantastisch, wow!

 3. Madelon schreef:

  Ik wil Rebel, Het Balseizoen en Oprecht heeeel graag!
  Gelukkig heb ik The Jewel en The Siren al (maar dan dus in het Engels, hihi)

 4. Marcia schreef:

  Ik ben super benieuwd naar The Jewel en Verdwenen! 🙂

 5. Marleen schreef:

  O, men.. ik kijk serieus uit naar al deze boeken! Maar ik mag van mezelf geen boeken kopen deze maand.. 🙁

 6. RabbitBookz schreef:

  Jaaaa ik kijk al een tijdje naar deze post uit! The Diabolic lijkt me echt SUPER en ook naar Rebel ben ik erg nieuwsgierig!

  • Lisa schreef:

   Aaaaaah, wat leuk om te horen! Hij kwam iets later online dan de bedoeling was (dit artikel kost altijd veel tijd en ik heb de laatste tijd een beetje tijdgebrek), dus fijn om te horen dat het toch zo gewaardeerd wordt <3 The Diabolic lijkt mij ook héél tof ja!

 7. Zo veel leuke boeken deze maand! Of nouja ik weet nog niet of ze leuk zijn, maar op twee na lijken ze mij allemaal leuk. Eerst kijken wat ik over houd einde van de maand. #studentenleven Ik ben zelf heel erg benieuwd naar de boeken die Young & Awesome gaan uitgeven, Did I mention I need you, Rebel en Siren.

  • Lisa schreef:

   Haha, I know right? Eigenlijk alle boeken behalve ‘Het balseizoen’ lijken mij erg tof. De boeken die Young & Awesome uitbrengt zijn allemaal zo leuk <3 (Althans, en nu ga ik jou even herhalen: dat denk ik :P)

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.