Boeken om naar uit te kijken (september)

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Hanne schreef:

  Wat is nou normaal heb ik in het engels gelezen en het is echt een heel mooi en leuk boek.

 2. zwartraafje schreef:

  Er zitten er vier tussen die ik heel graag wil lezen. De nieuwe van Victoria Aveyard, De Graces, Het zwarte hart en Tussen twee vuren. Niet dat de andere me niet aanspreken hoor – maar tja, tijdgebrek verplicht om iets selectiever te werk te gaan. Nu heb ik eindelijk een timeturner – blijkt het niet te werken.

 3. Daniëlle schreef:

  Eh tja, welke wil ik niet lezen? Dat is een goede vraag :’) Ik kijk denk ik het meest uit naar PS Ik hou nog steeds van je, Wink Poppy Midnight, De jongen met de lege ogen en 54 minuten. Keuzes, keuzes…

 4. Madelon schreef:

  Voor PS Ik hou nog steeds van jou en The Graces <3

 5. Lisa schreef:

  AAAAAAAAAAAAAH! Ik wil ze allemaal. Ik kan niet kiezen. Shit. (sorry) <3

 6. Marcia schreef:

  Ik kan niet wachten op Vlammenwerper! <3 Staalhart heeft me zo erg verrast en mijn hart gestolen.

 7. Eveline schreef:

  Ik heb ’54 minuten’ ook op mijn lijstje staan en het boek van Jenny Han heb ik zojuist toegevoegd. Ik heb het eerste boek nog niet gelezen, hopelijk vind ik daar ook nog een keer de tijd voor. 🙂

 8. Esmee schreef:

  Ik wil ze allemaal

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.