Boeken om naar uit te kijken (september)

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Die dip wil hier ook niet vertrekken. Gelukkig heeft hij geen effect op mijn blogplezier. Al verschijnen er nu wel opvallen minder recensies als de vorige jaren. Ach ja, ik blijf hopen dat het binnenkort weer goed komt én dat die dip zich hier dan niet meer durft te vertonen.

 2. dominds schreef:

  Jammer dat je in een leesdip zit, maar het komt wel goed denk ik <3 Yay voor dit artikel! Ik ben erg benieuwd naar Vogelvrij en IKO natuurlijk 😉

  • Lisa schreef:

   Ja, waait vanzelf weer voorbij! Ik heb nu gewoon een boek erbij gepakt en ik merk dat dat mij al een beetje uit mijn dipje trekt. Gewoon doorzetten nu, haha! En ‘Vogelvrij’ is zo leeeeeuk <3

 3. nerdygeekyfanboy schreef:

  Vogelvrij maakt mij… blij.
  Rebel lijkt me ook wel tof woehoe!

 4. Annelies schreef:

  Oktober is de koudste maand gaat op de lijst! Hopelijk is je lees- en blogdip snel weer over.

 5. Laurie schreef:

  Ohhhhh er zijn zoveel overeenkomsten met onze lijstjes! Oktober Is De Koudste Maand, Mijn Mooiste Herinnering Eindigt Hier, Iko, Duizelingwekkende hoogte……. Ik moet Duizend Hoog nog wel lezen overigens. En een nieuwe Maas! Ik moet Throne Of Glass nog lezen, maar ben gister in ACOTAR begonnen en DAMN. TOG is vast ook goed. En het ging net zo goed met geen boeken kopen en het indammen van mijn TBR 🙁

  • Lisa schreef:

   Ik moet de TOG-serie ook nog lezen! Ze staan wel al in de kast, maar ik wacht er nog even mee zodat ik niet zo lang op het laatste deel hoef te wachten, haha. En jaaaa, ACOTAR <3 Wacht maar tot je in ACOMAF bezig bent, want dat boek is nóg beter.

 6. Anouk schreef:

  Ik had de afgelopen tijd ook een beetje en lees- + blogdip, zo vervelend! Uit dit rijtje ben ik benieuwd naar De gloed van gedoofde sterren, zo’n mooie cover ook <3

  • Lisa schreef:

   Aw, nu wel weer van af? Ik denk dat ik er nog wel even mee zit, maar ik ga binnenkort mezelf gewoon even pushen om te bloggen/lezen en dan word mijn dipje hopelijk een beetje gefixt! En jaaa, de cover is zo mooi <3

 7. Marleen schreef:

  He bah dat je in een leesdip zit. Ik ben er hopelijk nu een beetje uit, maar het voelt zo kut!

  • Lisa schreef:

   Ja, het is zo stom 🙁 Ik snap het wel hoor, want er speelt op dit moment aardig wat op persoonlijk vlak, maar alsnog: IK HOUD VAN LEZEN. Het is echt bizar dat ik gewoon al meer dan een week zit van: ‘Nah, geen boek. Geen zin in.’

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.