Boek(en)bloggen met Lisa | Een blogschema… moet dat nou?

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Zo leuk dat iedereen zijn eigen manier heeft! Blogplanners zijn bij mij dé manier waarop het bloggen nog weer leuker wordt. Blogkalenders, blogoverzichten, noem het maar op… Voor mij werken ze fantastisch! Maar goed dat iedereen z’n eigen manier heeft, anders zou de wereld heeeel saai zijn!
  Maar goed, om nog even terug te komen op die blog, het is wel grappig dat je hier eigenlijk bijna het tegenovergestelde schrijft van mijn blog. Super leuk! Want dan heb je juist verschillen in blogs 😉
  Bij mij gaat die liefde voor blogplanners kalenders overzichtjes en al die dingen juist zó ver dat ik er ‘worksheets’ van maak (en die werken voor mij echt geweldig!). Leukleukleuk! 🙂

 2. zwartraafje schreef:

  Tja, ik heb een zwak voor lijstjes en vooruitplannen dus mij gaat het net wel goed af. Net als bij het samenstellen van een weekmenu heb ik hierdoor het effect dat ik meer variatie krijg. Anders zou ik denk ik sneller in herhaling vallen. Nu ja, herhaling is er uiteraard sowieso vermits er een aantal terugkerende rubrieken zijn. De laatste tijd probeer ik die planning ook echt zo op te stellen dat ik niet meer dagelijks maar 5x per week blog. Ik moet daar echt op letten want anders zit ik weer binnen de kortste keren elke dag iets te posten én dat ging ik dus niet meer doen om meer leestijd over te houden. 🙂

 3. Annelies schreef:

  Dit is zo herkenbaar! Dan heb ik een fan-tas-tisch blogidee en tegen dat ik tijd heb om daar mee aan de slag te gaan lijkt me dat dan toch niet meer zo fantastisch en laat ik het maar voor wat het is.

 4. Rowan schreef:

  Haha, ik zweer juist bij mijn Excel blogplanning! Al herken ik mezelf wel heel erg in het soms geen zin hebben om een artikel te schrijven als je al voor uni de hele dag achter de computer hebt gezeten. Ik plan meestal ook niet meer dan een paar dagen vooruit. Als ik héél veel tijd heb misschien een week, maar verder komt het ook niet.

  • Lisa schreef:

   Een paar dagen vooruit plannen zou ik al zo chill vinden, haha! Ik neem het me continu voor, maar uiteindelijk gebeurt het maar niet :’)

 5. Bianca schreef:

  Zo herkenbaar dit! Ik ben ook echt vreselijk slecht in plannen en daarom werkt een blogschema ook totaal niet voor mij. Ik probeer het soms wel, maar na een paar dagen ben ik dat hele schema alweer vergeten.

 6. zonenmaan11 schreef:

  Ik zweer bij mijn ultra-niet-zo-fancy-maar-wel-erg-praktische wordbestandje. Zonder zou ik echt de hele dag herpdeperd voor mijn laptop zitten en geen idee hebben wat ik kan schrijven. Ik deed het vroeger in mijn agenda, maar aangezien ik zo vaak schuif, werd dat alleen maar een bende.

 7. Lisanne schreef:

  Heel herkenbaar, ik kan ook echt niet vooruit plannen, wat ik ook probeer

 8. Bianca Ronday schreef:

  Bloggen moet geen moetje zijn, snap je het nog ;). Het is heerlijk om te doen, maar als je al zoveel voor je werk achter de computer zit, dan kan het ook tegenwerken. Zelf ben ik te chaotisch om echt te plannen en komt het wanneer het komt en daardoor soms ook een week niet.

  • Lisa schreef:

   Precies dit. Vooral de laatste tijd merk ik dat mijn blogritme een beetje overhoop ligt: om de dag wat plaatsen red ik niet meer, terwijl ik dat vroeger trouw aanhield. Maar liever niks online, dan dat ik met tegenzin moet gaan bloggen!

 1. 19 mei 2017

  […] Waarom ik graag kritisch ben over boeken – Emmy Ik ben niet zo’n snelle lezer – Inge   Een blogschema moet dat nou? – Lisa […]

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.