Boekenbuit april

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. Femke schreef:

  Wat ontzettend veel boeken! Er bleef maar wat komen elke keer als ik weer naar beneden scrollde. Ik ben benieuwd wat je van The art of being normal vindt! Ik heb die ook in mijn kast staan, ongelezen, maar dan in paperback – jouw hardcover is wel echt mooier!!

  • Lisa schreef:

   Haha, tijdens het schrijven van het artikel zat ik ook continu van: ‘Oké, nu heb ik volgens mij alles… Oh shit, nee, nog een foto!’ Ik ben er ook heel benieuwd naar! Zodra ik ‘m gelezen heb, komt er natuurlijk een recensie online 😀

 2. Madelon schreef:

  Dat zijn zo gigantisch veel nieuwe boeken. Dat met recht een ‘boekenbuit’!

 3. Annemieke schreef:

  Mooie stapel! Klassiekers met zulke binding zijn echt super mooi. Ik heb twee blauwe van Jules Verne.

 4. Marcia schreef:

  Wow wat een enorme buit! Van al deze boeken ben ik eigenlijk het meest benieuwd naar Zand, het boek wat jou het minste aanspreekt volgens mij 😉 gelukkig maar dat smaken verschillen ^^

 5. Lilian schreef:

  Tonight the streets are our is zo leuk! En alle boeken van Jenny Han trouwens ook. Veel leesplezier <3

 6. Nikki schreef:

  Wat veel leuke boeken!!

 7. Lisa schreef:

  Mag ik jaloers zijn?(ook al heb ik zelf genoeg gekocht deze maand) 😀

 8. zwartraafje schreef:

  Volgens mij heb ik een screenshot nodig van je tweet waarin je het exacte aantal vermeld. Om op te slaan op mijn smartphone zodat ik die kan bovenhalen wanneer iemand me zegt dat ik teveel boeken koop. Dat ga ik zo meteen even in orde brengen. Ik ga zo meteen trouwens in Het gelukkigste meisje ter wereld’ beginnen.

  • Lisa schreef:

   Hahahahaha, dat kan geregeld worden hoor! You can never buy too many books. (Al is mijn boekenkast het daar niet mee eens.) Heel benieuwd naar je recensie van Het gelukkigste meisje ter wereld!

 9. Dankjewel Lisa, door deze IMMENSE stapel voel ik me iets beter over mijn eigen koopgedrag: “Zie je wel boyfriend, het is allemaal relatief en mijn boekenkoopverslaving valt heeeeeus wel mee!” ;-p (Desalniettemin: jaloers op je mooie buit! :D)

  • Lisa schreef:

   Hahahahahahahaha, always glad to help ❤❤ Zeg maar tegen hem dat het altijd erger kan. Ik dien graag als bewijs! (Deze buit is wel echt bizar hoor; als ik de kringloop niet had ontdekt, was dit nooit gebeurd… denk ik ?)

 10. Hanne schreef:

  The art of being normal heb ik gelezen en ik vond het een heel leuk en mooi boek. Echt een aanrader ik had het boek zo uit.

  • Lisa schreef:

   Aaah, wat goed om te horen! Ik ben er echt heel benieuwd naar. Ik vind het in ieder geval al heel tof dat het hoofdpersonage transgender is; eindelijk een beetje diversiteit in boeken!

 11. Daniëlle schreef:

  Woooow, geweldige stapel! En die boekenkast heb je echt nodig haha. Ik heb Boy7 gelezen en vond deze heel erg spannend. Ook heb ik Ps. I love you van Jenny Han gelezen, ik vond ‘m heel leuk! Heb ‘m ook in het Engels gelezen.

  • Lisa schreef:

   Haha, IK WEET! Ik heb een extra boekenkast nodig en wel nu. Boy7 lijkt mij ook heel spannend! Ik vind het ook wel eens fijn om weer wat van een Nederlandse schrijver te lezen; dat doe ik zo weinig! En Ps. I Love You lijkt me echt belachelijk schattig, haha.

 12. Lisanne schreef:

  Wow wat een mooie boekenbuit. Ik heb inmiddels ook een nieuwe boekenkast nodig (of twee..) maar helaas geen ruimte voor

 13. Story addict schreef:

  Dat is inderdaad een mooie boekenbuit! Op naar een volgende boekenkast 🙂 (#firstworldproblems, haha). Btw, nog gefeliciteerd met je verjaardag :,) (beter laat dan nooit, toch?)

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.