Boekenbuit augustus

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Wauw, wat een stapels boeken heb je binnengehaald. Soms lijkt het wel alsof boekenkasten zich sneller vullen dan mogelijk is hé. Ik heb net nog enkele boeken uit de kast gehaald om plaats te maken voor nieuwe exemplaren. Verslingerd van jou is één van de boeken die ik zelf ook in de kast heb staan. Net als jij heb ik het ook bij de Kringwinkel gevonden. Het is dat slaap onmisbaar is om je lichaam naar behoren te laten functioneren. Het zou leuk zijn mochten we dat ‘kleine’ detail kunnen omzeilen en die slaaptijd om te zetten in leestijd. Eindelijk voldoende tijd om aan al die ongelezen boeken toe te komen.

 2. nerdygeekyfanboy schreef:

  De Gone-serie is echt GEWELDIG, veel leesplezier! 😀

 3. Jiska schreef:

  Wow! Veel leuke boeken!! De Gone-serie is super gaaf! Alleen ik vond sommige stukken in de boeken een beetje onrealistisch.
  En de delirium-reeks vond ik zeker tof! En nu word mijn TBR weer ietsjes langer?

 4. Annelies schreef:

  Wat een mooie buit weer! Ik ben benieuwd naar Ganzenmeisje.

 5. Nancy schreef:

  Wat een schitterende stapel!
  De meerderheid staat ook nog op mijn TBR-lijst, dus ik ben benieuwd wat jij ervan vindt 🙂
  Gone is een superreeks, dus nu heb je geen excuus meer om er niet aan te beginnen! Van de Delirium-reeks vond ik niet alle delen even schitterend. Ik ben benieuwd naar jouw mening aangezien die al zolang op jouw TRB-lijst staat.
  Oh, en als je ooit het geheim weet om niet meer te hoeven slapen, laat maar weten, want ik kan het ook gebruiken om wat boeken weg te werken 😛

  • Lisa schreef:

   Delirium heb ik ook hele gemengde verhalen over gehoord ja, dus ik hoop dat ik ze wel tof ga vinden! Het verhaal klinkt wel heel gaaf. En als ik dat geheim ooit ontdek, deel ik ‘m met je, haha!

 6. Annemieke schreef:

  Oh wat een mooi aantal boeken weer, haha 😉 Zitten zeker wat mooie bij. 😉

  Echt een dag heeft meer nodig dan 24 uur om alles te doen.
  Of een lichaam dat geen slaap nodig heeft. Dat is ook wel handig.

 7. Madelon schreef:

  Das weer een flinke lading lady! Leuk hoor ^^ Heeeeel veel leesplezier met de boeken die je nog niet hebt gelezen 😉 Zitten zeker nog wat pareltjes bij 🙂

 8. Marcia schreef:

  OMG jij hebt echt iedere maand een jaloersmakend aantal nieuwe boeken XD Ik vond Tienduizend hemels boven jou echt een waardig vervolg op het eerste boek – ik kan echt niet wachten op deel 3! The Forbidden Game is echt één van mijn guilty pleasure boeken van vroeger; hopelijk geniet jij er net zo van. Ganzenmeisje heb ik ook gelezen en vond ik verrassend goed 🙂

  • Lisa schreef:

   Haha, I know right? Deze maand heb ik ook alweer bizar veel boeken gekocht: de kringloop had zoveel leuks! The Forbidden Game lijkt me zoooooooo leuk, ik moet er echt snel in beginnen <3 Bij Tienduizend hemels boven jou weet ik eigenlijk nu al dat ik het geweldig ga vinden, al heb ik het boek nog niet gelezen :') Dat kan gewoon niet fout gaan.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.