Boekenbuit augustus, september & oktober

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Zwartraafje schreef:

    Wauw, wat een aanwinsten. Ik heb er wel enkele van gelezen. Amanda Hocking én Becca Fitzpatrick was ik niet super enthousiast van. Ik heb wel genoten van Saeculum, De 100, de trilogie van Marie Lu en Angelfall.

  2. Wat een hoop boeken heb je erbij gekregen! 🙂 Saeculum lijkt me heel gaaf, ik had Erebos gelezen van dezelfde schrijfster en ze is heel goed! Honderd Uur Nacht heeft mijn moeder gelezen en ze vond hem heel spannend. Rood als Bloed wil ik ook gaan lezen want ik ga Salla Simukka nog zien volgende maand. Het Gesticht schijnt ook best goed te zijn en De 100 lijkt me ook erg gaaf! De Legend-trilogie is ook fantastisch, die heb ik pas uitgelezen en ben er heel positief over!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.