Boekenbuit december

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Nicky schreef:

  Mijn Hart en Andere Zwarte Gaten en Liefdesbrieven Aan de Sterren zijn twee van mijn favoriete! Allebei zo mooi!

  • Lisa schreef:

   Ik vond ‘Mijn hart en andere zwarte gaten’ ook echt schitterend! Wat een boek <3 Liefdesbrieven aan de sterren vond ik iets minder, maar misschien was ik ook niet helemaal in de juiste bui. Ik denk dat ik 'm misschien al meer waardeer als ik 'm over een tijdje opnieuw lees!

 2. Ilse schreef:

  Oe, ‘Kamer’! Die wil ik ook nog steeds eens lezen! =D

 3. Lisa schreef:

  Ik ben nu Hush Hush aan het lezen en Crescendo ligtal klaar! 🙂

 4. Vivian schreef:

  Ah, supermooie stapels! Echt heel veel inderdaad, haha.

 5. Madelon schreef:

  Zoveel mooie boeken!

 6. Daniëlle schreef:

  Geweldige stapel! En wel een goed excuus om nieuwe boeken te kopen, want die kasten zien er leeg niet zo aantrekkelijk uit natuurlijk ;)!

 7. Rowan schreef:

  Wauw je hebt weer een paar mooie boeken kunnen toevoegen aan je collectie! Ik heb in december ook weer iets te veel boeken gekocht/gekregen. Ik moet in 2016 echt gaan minderen want die TBR stapel blijft zich maar ophogen :’)

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.