Boekenbuit december

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Oh, maar nu wil ik ook wel eens op verkenning bij jullie kringloopwinkel. Eerder deze week heb ik zelf nog een thriller van Jayne Ann Krentz gekocht voor 1,5€. Ik vind het altijd een ontdekkingstrip vermits je nooit vooraf weet wat je gaat tegenkomen. De ene keer is dat wekenlang niets én dan een andere keer vind je plots een hele trilogie in hardcover. Oei, jammer van die Rachel Gibson. Hij staat hier denk ik ook nog in de kast maar ik heb hem nog niet kunnen lezen.

 2. Fleurine schreef:

  Omg Lisa we moeten echt samen naar jouw kringloop wat is dat voor walhallah omg!!! We zouden btw ook kunnen uitlenen ik heb alleen robijnrood nog niet maar wel de groene dus als je wilt lenen kan dat 🙂 En super tof dat je de TOG serie hebt gekocht!

 3. Joanydvv schreef:

  Bij mij pakken book buying bans ook vaak zo uit. Maar als je er zo’n prachtige hardcovers van overhoud als die van Sarah J. Maas en Erin Morgenster dan is het de uitzondering toch helemaal waard ^^

  • Lisa schreef:

   Haha, ik en book buying bans gaan gewoon niet samen. Ik verzin toch excuusjes om wel wát te kunnen kopen, zoals kringloopboeken. Maar ja… Als je daar een shitload aan boeken scoort, gaat die hele ban nergens meer over :’)

 4. readinge schreef:

  Wauw! die hardcover edities van Throne of Glass zijn echt prachtig! Wat een geluk dat je die op de kop kon tikken zeg 😀

 5. haha voor een book-buying-ban heb jij echt veel boeken erbij gekregen!!! heel slim hoor, die ‘uitweg’ regel dat je Wel kringloop boeken mag kopen hehe. wat liggen er gave boeken bij jou in de kringloop zeg! En je hebt de throne of glass hardcovers gekocht, whoopwhoop!!!!!!! echt GEWELDIG zijn ze he? ik begon met de engelse paperbacks maar ondertussen heb ik ook al een tijdje alle amerikaanse hardbacks ook in de kast erbij staan. So freaking pretty <3

 6. Madelon schreef:

  Haha dat zijn inderdaad nog best wat boeken. Maar wel heel veel pretty hardcovers <3

 7. Rowan schreef:

  Aaah die Throne of Glass hardcovers zijn zo mooi! <3

 8. mziemerink schreef:

  IK heb ‘Op het spel’ gereserveerd bij de bibliotheek en kan ik als het goed is deze week ophalen! 🙂 Ik ben heel benieuwd!

 9. Annemieke schreef:

  Oh The Night Circus in hardcover. <3 Leuk. Ik mocht wel wat boekjes toevoegen aan mijn collectie in December ja.;)

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.