Boekenbuit december & januari

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Yes, zo leuk deze haul! Ik vond Hazelwoud fantastisch en heb het boek vijf sterren gegeven, maar de meningen zijn nogal verdeeld. Benieuwd hoe jij het gaat vinden. Hoop dat je snel van die leesdip af bent, zo irritant is dat he..

  • Lisa schreef:

   Ik ben er eeeeeeeeeeeeindelijk van af! Althans: ik krijg steeds meer zin om te lezen én ben op dit moment fanatiek ‘Every Day’ aan het lezen. Dus duimen dat dit aanhoudt. En heel benieuwd of ik ‘Hazelwoud’ ook zo tof ga vinden! Hoop er binnenkort in verder te kunnen 😀

 2. zwartraafje schreef:

  Oh, dan maak ik vanaf nu altijd wenslijstjes op vlak voor ik naar de Kringloopwinkel ga. Je weet immers maar nooit. De vertaling van About a boy ligt hier al enkele jaren op me te wachten. Dat was trouwens ook een impuls-aankoop bij de Kringloop. Sinds Marcia’s recensie ben ik super nieuwsgierig naar The Call. Ik ben dus benieuwd of jij even enthousiast gaat zijn als zij.

 3. dominds schreef:

  Mooie boeken heb je aan je kast toegevoegd. Ik ben erg benieuwd naar Showstopper en The Call. Ik vond Hazel Woud echt een leuk, mysterieus boek. Ik wil wat minder boeken kopen, dus in februari heb ik nog geen één boek gekocht (behalve een boek dat ik voor school ga lezen). In januari voegde ik er namelijk wel een aantal aan mijn kast toe.

 4. Marcia schreef:

  The call is zoooo tof! <3

 5. Rowan schreef:

  Ik vond de poppenmaker ook echt een prachtig boek!! Zelf ben ik heel benieuwd naar Hazelwoud. 😀

 6. Oeh, heel benieuwd wat je van “Tomorrow, when the war began” vindt! Ik heb de hele serie verslonden in klas 2, vond het ge-wel-dig (maar goed, verder was er toen ook vrij weinig YA, dus echt nieuwsgierig of het nog steeds tof is)

  • Lisa schreef:

   Haha, ik heb precies dat met boeken die ik jaren geleden las! Ik kijk bijvoorbeeld met heel veel liefde terug op de ‘The Wolves of Mercy Falls’-serie, maar denk dat ik ze nu een stuk minder leuk zou vinden. Maar hopelijk is ‘Tomorrow, When the War Began’ nog net zo geweldig 😀

 7. Annemieke schreef:

  Haha wel leuk van Noord & Zuid. Het was faith. Ik heb Hazel Wood ook gescoord maar dan de engelse pb. Of nou ja gekregen van mijn man 😀

 8. Quirine schreef:

  Fijne boekenhaul! Zo benieuwd naar de Poppenmaker van krakau. Die ziet er echt prachtig uit! Hazelwoud trouwens ook.

  • Lisa schreef:

   De poppenmaker is zó mooi en hartverscheurend! Ik kan hem niet genoeg aanraden. En ja, Hazelwoud ziet er echt schitterend uit <3 Zo fijn dat ze voor een hardcover hebben gekozen!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.