Boekenbuit februari

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Jiska schreef:

  Ik ben bezig in de ijzerkoning, maar valt me toch tegen. Iets te veel fantasy (zoals Alice in Wonderland) en iets te weinig realisme en sciencefiction. Helaas! Ga wel het boek uitlezen☺

  • Lisa schreef:

   Wat jammer! Ik ben heel benieuwd wat ik ervan ga vinden. Ik vind fantasy wel leuk, maar het moet wel goed uitgewerkt zijn en realistisch aanvoelen. Als het allemaal heel geforceerd en cliché is, haak ik ook snel af!

 2. zwartraafje schreef:

  Dat vraagt om een boekenkast-reorganisatie … of kreeg je ze er toch nog allemaal bijgestompt? 😉 De Iron Fey-serie steekt nog steeds mijn ogen uit. Ik heb namelijk jouw stapeltje maar dan zonder de Ijzerkoning of Ijzerprinses. Op zich heb ik die verhalen wel vermits ik ooit twee omnibussen van de Iron Fey cadeau kreeg maar tja, dat is dus echt geen zicht in de kast hé. Ik hoop dan ook dat ik de eerste twee delen ook een keertje ga tegenkomen bij de Kringloopwinkel.

  • Lisa schreef:

   Haha, ondertussen verzamelen er zich weer stapeltjes boeken bij mij op de vloer. Moet inderdaad weer eens gaan reorganiseren! Ik zal mijn kringloop ook even in de gaten houden; mocht ik de twee boeken tegenkomen, geef ik een gil <3

 3. Wow haha herkenbaar hoor, te veel boeken kopen.

  Ik zag bij Julie Kagawa dat je begonnen was aan De verloren prins, maar dat is het eerste deel van de spin-off serie. Misschien handig om te beginnen met het eerste boek in de serie 😉 De ijzerkoning (1), De ijzerprinses (2), De ijzerkoningin (3) en De ijzerprins (4) zijn de originele serie. Daarna heb je als spin-off De verloren prins (1), De duistere fae (2) en De ijzerstrijder (3). Op die volgorde moet het helemaal goedkomen, ik ben vooral intens fan van het derde deel De ijzerkoningin!

  Veel leesplezier! 🙂

  • Lisa schreef:

   Ik las ‘De verloren prins’ eind 2014 voor Chicklit.nl, dus vandaar dat ik in de spin-off serie begon (had de overige boeken niet in huis). Ik wil dit keer inderdaad wél in de goede serie beginnen, haha 😉 Hopelijk spreekt ‘De verloren prins’ mij daardoor ook gelijk meer aan, aangezien ik de wereld etc. dan al ken!

 4. Annemieke schreef:

  De meer dat je zegt dat je geen boeken gaat kopen de meer dat je er dan koopt. haha. Ik was geen grote fan van Iron Fey serie dus ik lees niet verder met het vervolg. Maar ik ga haar andere serie wel nog een kans geven. 🙂

 5. Marcia schreef:

  All Our Yesterdays vond ik echt een tof en onverwacht verhaal. Veel leesplezier met deze fantastische buit 😀

  • Lisa schreef:

   Thanks Marcia <3 Heeeel benieuwd naar All Our Yesterdays! De recensies die ik heb gelezen zijn zo positief, dat mijn verwachtingen best hoog zijn. En dat terwijl ik eerst mijn twijfels had bij 't verhaal toen ik de blurb las!

 6. An schreef:

  Wauw wat een stapel . Bij de boeken van Kagawa had ik hetzelfde gevoel . Ik ben er mee begonnen maar heb de serie niet uitgelezen …

  • Lisa schreef:

   Haha, ja hè? Het stomme aan één boek lezen en de serie dan opgeven, is dat ik eigenlijk nooit de ‘energie’ kan vinden om het een tweede kans te geven. Maar het is weer zodanig lang geleden dat ik het eerste deel las, dat ik gewoon een poging ga wagen!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.