Boekenbuit februari

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Jessica schreef:

  Wintersong wil ik ook nog steeds lezen. Heb hem allang in huis, maar moet er nog aan beginnen. Velen zijn er heel enthousiast over.

 2. zwartraafje schreef:

  Ik kocht deze maand ondermeer Shadowsong en hoop dat de negatieve meningen die rond gaan overdreven lijken te zijn zodra ik (ooit) aan het boek toekom. Echt, deze maand is niet goed voor mijn TBR. Maar goed dat er geen vervaldatum op boeken staat én ik het een geruststellend gevoel vind om te weten dat er nog te ontdekken leesvoer binnen handbereik staat.

 3. dominds schreef:

  Wat heb je leuke boeken gekocht. Ik vond zowel Woeste Hoogten als Jane Eyre echt verrassend goed <3 Ik ben nog steeds best wel benieuwd naar Wintersong, ik hoor hier veel wisselende verhalen over. Ik heb in februari niet zo veel boeken gekocht, alleen All American Boys <3

  • Lisa schreef:

   Ik vond Wintersong heel tof! Ik snap waarom sommige mensen het boek helemaal niks vinden (het verhaal is heel verwarrend geschreven), maar ik ben dol op het mannelijke personage in Wintersong (denk aan Rhys/Warner qua ‘soort’ personage) en de romantiek was echt <3333 Dat maakte voor mij heel veel goed, haha!

   Heb net 'All American Boys' opgezocht en die klinkt heel sterk! Beetje in lijn met The Hate U Give, volgens mij. Ik ren even naar je blog om je recensie te lezen!

 4. Lisa schreef:

  Mooie buit! Afgelopen maand kocht ik een stuk of drie boeken, dus dat valt best nog mee. 🙂

 5. elmganneke schreef:

  Leuk om klassiekers te zien die ik zelf nu aan het lezen ben. Woeste hoogten is al uit, nu lees ik Jane Eyre en daarna ga ik nog Trots en vooroordeel lezen.

 6. Annemieke schreef:

  Oh Wintersong! Die moet ik ook nog steeds lezen. Ik heb ondertussen het vervolg ook al maar nog steeds ben ik niet begonnen haha.

  • Lisa schreef:

   Hij is zoooooooo tof! Echt lezen! Heel benieuwd naar het vervolg, maar hoor veel slechte dingen, dus dat houdt me een beetje tegen om ‘m te kopen 🙁

 7. Marieke schreef:

  Wat een leuke buit! Ik ben erg benieuwd naar de boeken van Brönte, die heb ik ook nog nooit gelezen.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.