Boekenbuit januari

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. hetboekenik schreef:

  Uprooted ga ik binnekort lezen. Ik hoor er alleen maar goeds over

 2. Madelon schreef:

  ah wat enorm zuur eigenlijk dat je een nieuwe camera koopt en dat de kwaliteit dan nog ruk is -.-‘

 3. Ayla schreef:

  Wauw, veel boeken! 😀

 4. Vanessa schreef:

  Wauw 15! 😮 Lunar chronicles is sowieso leuk! Onder de maan was mijn ding niet…

 5. zwartraafje schreef:

  Hé, wat jammer dat die nieuwe camera zijn geld niet waard is. Wat een ontgoocheling voor jou. Ik heb er exact zes van gelezen. Ontworteld, Duizend stukjes van jou, Onder de maan, Misschien ooit, Cinder en Scarlett. Eigenlijk heb ik die allemaal graag gelezen en uiteraard ben ik heel nieuwsgierig naar hoe die laatste serie verder is verlopen. Jammer genoeg zal ik ze daar dan toch zelf is een keertje voor moeten aankopen

  • Lisa schreef:

   Ja, heel stom! Speciaal gekocht voor booktuben, blijkt-ie enorm tegen te vallen. Grrr! Hij is nu weg ter reparatie, hopelijk kunnen ze er wat mee!

   Ah, je had Cinder en Scarlet zeker in het Nederlands gelezen? Zo stom dat ze niet verder vertaald worden! Als de boeken later op de markt waren gebracht, dan hadden ze het denk ik véél beter gedaan.

 6. Annelies schreef:

  Dat zijn weer een hoop mooie boeken! Ik ben zelf heel benieuwd naar Een leven na jou, ik begin er morgen in!

 7. RabbitBookz schreef:

  Zo, wat een mooie boeken! Ik word daar altijd zo blij van, haha! 🙂

 8. judithblogtsolo schreef:

  Wat een boel prachtige boeken. Ik ben héél benieuwd naar Een leven na jou, Misschien Ooit, Duizend stukjes van jou en Nodig. In januari heb ik eigenlijk zelf alleen het Wie is de Mol-boekje kunnen toevoegen aan mijn boekenkast. 🙂

 9. Marcia schreef:

  Wow wat een hoop boeken! Ik ben ook van plan om heel de Cinder serie dit jaar te kopen 😀 en verder ben ik erg benieuwd naar Nodig!

 10. Lisanne schreef:

  Mooie boeken heb je gekocht/gekregen!

 11. Lilian schreef:

  Oh mooie boeken! Ik ben heel benieuwd naar Nodig!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.