Boekenbuit januari

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Madelon schreef:

  Dat is eens een schappelijke buit Lisa, haha 😛
  Ik moet overigens bekennen dat ik volgens mij geen van deze boeken al ken, oké op The Last Song na dan. Moet ik me nu schamen?

 2. zwartraafje schreef:

  Viva la Kringloop indeed! Deze maand vond ik zelf jammer genoeg geen leuke vondsten maar voor hetzelfde geld is dat weer helemaal anders in maart. Wel kwamen er zes boeken toe die ik online had besteld. Eigenlijk moet ik dus vandaag en morgen nog even goed doorlezen in eigen boek zodat mijn Doe die TBR zakken-project op een nul-operatie eindigt. Dat is immers nog steeds beter dan er eentje bij moeten tellen. 🙂

 3. An schreef:

  Ik ken enkel huis van glad en calamity van titel. Nog geen van de boeken heb ik gelezen .

 4. Annemieke schreef:

  Graceling is wel leuk. Ik moet de andere twee nog eens lezen. Falling Kingdoms viel mij wel tegen.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.