Boekenbuit juli

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Jiska Frijns schreef:

  Heb jij de Grisha-trilogie al gelezen? Ik kon er verder niets over vinden. Ik had hoge verwachtingen van de serie, maar het viel mij best tegen. Het ging me iets te snel en het verhaal had een betere opbouw kunnen krijgen voor mijn gevoel.

  • Lisa schreef:

   Nee, nog niet! Echt heel slecht. Maar ik ben door de uitgever gespoiled betreffende het einde en sindsdien heb ik niet zo’n zin meer om het boek te lezen, haha. Maar hij staat nog in de kast, dus ik wil ‘m nog wel een keer oppakken!

 2. Rowan schreef:

  Jaaa de Grisha trilogie is echt geweldig! Toevallig heb ik er gisteren een recensie over online gezet, misschien leuk om te lezen!
  https://mypinkfairytale.wordpress.com/2015/08/10/recensie-schim-schaduw-leigh-barduro/

 3. Kathleen schreef:

  Leuke buit! Jij en Losing it staan hier ook zeer hoog op de TBR, maar eerst nog een paar andere boeken lezen. So many books, so little time. Aaargh.

 4. Ilse schreef:

  Hmm, dus jij hebt ‘Ja, ik wil’? Ik zag dat boek al een paar keer in de boekwinkel liggen. De titel en het omslag spreken me wel enigszins aan, maar ik ben bang dat het weer zo’n typische chicklit is met dom gebazel en dat het me tegenvalt. Maar misschien ben ik gewoon bevooroordeeld, wel’ll see! Ik ben benieuwd naar je recensie!

 5. Myrthe schreef:

  Wat een leuke boeken heb je erbij! Ik wil Shadow & Bone nog steeds lezen, maar ik weet niet of dat te veel fantasy is voor mij. One day… Haha

 6. Jessica schreef:

  Shadow & Bone heb ik in het Nederlands gelezen, recensie staat al online 🙂 Moet alleen nog steeds beginnen in het tweede deel en dan nog het derde deel haha. Het is voor mij geen serie waarbij ik niet kan stoppen met lezen, maar wel leuk.

 7. zwartraafje schreef:

  Mijn recensie van Getemd is ook al uitgeschreven. Gisteren heb ik het boek in één ruk uitgelezen in de tuin, vrijwel de hele tijd met een glimlach op mijn gezicht.

 8. Sanne schreef:

  Dat zijn een boel boeken! En de Grisha trilogie is het waard. Die hardcovers zijn gewoon te mooi <3.

  • Lisa schreef:

   Ja, ik ben er echt een beetje verliefd op haha! Betrap mezelf erop dat ik ze soms uit de kast haal, er even verliefd naar kijk en de boeken aai, waarna ik ze weer terugzet :’)

 9. Daar zitten veel boeken tussen die ik herken. Zelf ga ik binnenkort waarschijnlijk de Leigh Bardugo boeken en pupil lezen, nadat ik de lunar chronicles & throne of glass & de maze runner gelezen heb

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.