Boekenbuit juli

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Madelon schreef:

  Leuk! Ik had Liefde & Gelato ook en kocht zelf Soulmates, maar die vond ik helaas niet zo xD

 2. Jessica schreef:

  Yes ik ben heel benieuwd naar onze nieuwe boekjes! 😀 Ze staan in elk geval al mooi te wezen in de kast 🙂

 3. zwartraafje schreef:

  Met het slechte weer van de afgelopen dagen is het nogal moeilijk om hier deftige foto’s te kunnen maken. Ik heb ook geen camera en maak ze gewoon met mijn smartphone maar door die foto-uitdaging van de BBBookstagram viel het me op dat ik het eigenlijk wel leuk vind. Nu ja, … ik vind het tof wanneer een foto er leuk uitziet aan het einde. Het hele proces van alle boeken uit de kast sleuren, blijven puzzelen tot alles blijft rechtstaan én dan nog eens plat op je buik moeten gaan liggen om elk boek op de foto te krijgen … dat vind ik iets minder leuk.

  Ik ben het net even gaan natellen en er kwamen vorige maand 20 nieuwe boeken bij. Oops! Het ergste is misschien wel dat ik zonder probleem nog 20 titels kan noteren die ik aan mijn collectie wil toevoegen. Ik heb echt zo’n gigantische bibliotheek met een geheime ingang nodig.

 4. Marcia schreef:

  Zo opvallend dat je niet graag foto’s maakt voor je blog. ik vind dat juist super leuk om te doen, al is het meestal wel meer werk dan verwacht.. The Last Star vond ik trouwens ook heel mooi en Gevangene is echt een aanrader – maar je moet inderdaad wel eerst Marionet lezen 😉

  • Lisa schreef:

   Haha, ik vind het vreeeeselijk! Ik heb gigantisch bagger licht op mijn kamer en niet echt mooie locaties om te fotograferen, dus het is iedere keer weer een gevecht. En omdat ik het niet leuk vind, ben ik ook niet iemand die allemaal tierelantijntjes gaat kopen om foto’s op te leuken 😛

   • Marcia schreef:

    Haha ik heb ook echt geen tierelantijntjes in huis voor foto’s 😛 daarom ben ik ook afgehaakt bij de Blossom Books instagram challenge – ik heb echt geen bloemen hoor XD

    • Lisa schreef:

     Haha, de #BBBookstagram vind ik juist verrassend leuk! Alleen het is echt een missie om iedere keer weer wat nieuws te verzinnen (al helemaal als het licht weer eens niet meewerkt omdat ik ’s avonds foto’s moet maken). Ik had zo ook geen bloemen, dus ik ben heel fanatiek de tuin ingedoken :’)

 5. Marleen schreef:

  Ik was al van plan om boeken per maand bij te houden voor m’n blog maar hierdoor nog meer haha.. Ik ga gelijk ook maar foto’s maken als ik ze binnen krijg of heb! Haha!
  Marionet is echt een te gek boek, moet je snel lezen zodat je ook gevangene kunt gaan lezen!

  • Lisa schreef:

   Oh god ja, dat kan ik je echt aanraden haha! Ze op een apart plankje zetten ofzo. Al ben ik wel echt een sloddervos hoor, dus ik raak altijd alles kwijt :p Als ik ‘Marionet’ een keer voor een leuk prijsje kan kopen, scoor ik ‘m!

 6. lisaontdekt schreef:

  Gallagher Girls-serie van Ally Carter lijkt me wel wat! Ik ben benieuwd wat jij ervan vind. 🙂

 7. Annemieke schreef:

  Yeay The Last Star. 😀 Ik heb een sample meegenomen van Havikskruid. Klinkt interessant.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.