Boekenbuit juli, augustus & september

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Nancy schreef:

  Een mooie boekenhaul de voorbije maanden!
  Gelukkig heb ik een hele grote openbare bibliotheek tot mijn beschikking om mijn aankopen in te verbergen 😉 Ik hoef niet veel boeken zelf in bezit te hebben, zolang ik ze maar elke dag op het werk kan zien en er over zwijmelen met mijn leners.

  De Verborgen Universiteit staat ook nog op mijn lijst om te lezen. Misschien moeten we eens afspreken om er samen aan te beginnen? Dan komt het er misschien eens van 😉

  • Lisa schreef:

   Snap ik! Ik vind het heerlijk om zoveel boeken tot mijn beschikking te hebben thuis, maar ondertussen beginnen mijn kasten wel belachelijk vol te raken. Een bieb is dan ideaal, al helemaal omdat ik regelmatig miskopen doe (althans: boeken die niet zo’n succes blijken te zijn, maar ik wel in de kast heb staan). En weet je… dat lijkt me nog best een goed plan 😛

 2. Wat mega veel! Ik wil Stilte misschien ook nog wel lezen, vooral omdat jij er zo positief over bent – haha 🙂 Tof ook, die Harry Potter vondst in de kringloop.

  • Lisa schreef:

   Het boek is zo fijn! Zeker lezen <3 En ja hè? Ze hebben best vaak HP in de kringloop liggen, dus ik vond het tijd worden om zelf eens de boeken te kopen. Alleen ga ik wel even wachten op 'mooie' exemplaren 😛 Heb toch geen haast om ze te lezen, dus voor het compleet maken neem ik lekker de tijd.

 3. elmganneke schreef:

  Allemachtig wat een boeken, haha. Maar ik herken trouwens wel het opzien tegen dit soort artikelen. Ik vind het altijd heel leuk om bij anderen te zien welke boeken er binnen zijn gekomen, maar wat gaat er toch een werk zitten in die blogposts.

 4. Annemieke schreef:

  Heerlijke haul weer. Heart’s Blood klinkt wel interessant.

 5. zwartraafje schreef:

  Oh, je hebt Heart’s Blood dan ook nog eens als hardcover gevonden. Dat is natuurlijk nog leuker. Ik heb hier als volgende boek eentje uit de eigen collectie genomen (sorry uitgeverijen, maar jullie boeken zullen dus nog ietsje langer moeten wachten) én een ondertitel als ‘Can the beast seduce a beauty and make her love him … ?’ doet me al uitkijken naar iets dat hopelijk wat weg heeft van een Beauty and the Beast-hervertelling. Het is trouwens Pleasure of a Dark Prince van Kresley Cole.

 6. Marieke Mills schreef:

  Haha, wew! Dat zijn best wat boeken, chick. Ook lekker zo’n Nicholas Sparks ertussen. De film was zo heartbreaking! Mijn boeken van afgelopen maanden is bij één hele dikke vette gebleven: The Name of the Wind van Patrick Rothfuss.

 7. Marleen schreef:

  Haha ik vind het wel knap dat je dit artikel alsnog hebt opgeschreven! Zitten wel een aantal hele toffe boeken tussen hoor! Enne, een youtube iets met Darcy en Elizabeth!? Wie? Wat? Waar? 🙂

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.