Boekenbuit juni

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Marcia schreef:

  Ik ben heel benieuwd naar Pivot Point, die staat al een behoorlijke tijd op mijn TBR 😀 voor mij was juni ook echt een maand waarin ongelofelijk veel boeken binnenkwamen, dus ik houd me in juli een beetje rustig 😉

  • Lisa schreef:

   Haha, ik wil ook vaak wat rustiger aan doen in bepaalde momenten, maar ik ben echt een faalhaas en koop toch altijd meer dan de bedoeling is :’)

 2. Eveline schreef:

  Ik heb vandaag ‘Vertel me drie dingen’ uitgelezen en ik ben het helemaal met je eens: wat een schattig en lief boek! <3

 3. zwartraafje schreef:

  Vorige maand kwamen er hier echt belachelijk veel nieuwe boeken bij (20+) en het ziet er naar uit dat het deze maand ook de moeite zal zijn. Blijkbaar is die nieuwe van Sylvia Day te vergelijken met haar eerder gepubliceerde historische erotische romans. Zelf ben ik ook na het derde boek van de Crossfire-reeks begonnen maar die historische boeken vond ik nog wel leuk.

 4. Madelon schreef:

  Nou das ook weer een flinke stapel, haha! Jager is overigens ook wel heel leuk! Op Surf! na heb ik de rest niet gelezen, haha.

  • Lisa schreef:

   Ja, ik moet nog even het tweede deel van de Talon-serie zien te scoren! Het eerste deel vond ik niet heel bijzonder, maar ben wel benieuwd hoe het verdergaat!

 5. saartje schreef:

  Mooie buit. Kan je dat Duits boek niet gewoon doorverkopen?

  • Lisa schreef:

   Dankje! Het is wel een Engels boek, ik heb het alleen via de Duitstalige Amazon gekocht! 🙂 Ik hou hem voor nu; mocht ik ’t boek niks vinden, dan ga ik ‘m wel doorverkopen! Maar het boek is zodanig beschadigd dat ik er toch geen drol voor kan vragen, dus voor nu staat-ie mooi in de kast 😛

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.