Boekenbuit juni

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Marcia schreef:

  Ik ben mega benieuwd naar Slapende Reuzen! Hopelijk ga je ervan genieten 😀

 2. joanydvv schreef:

  Oh my gawd!!! Wat is die hardcover van Shadow of night moooii! Echt een mooie buit weer 🙂

 3. Annelies schreef:

  De boeken van Cecelia Ahern zijn zo mooi altijd <3

  • Lisa schreef:

   Ik ben zó benieuwd naar Voor altijd! Ik heb alleen The Book of Tomorrow van haar gelezen en die vond ik niet zo, maar omdat ik de verfilming van Voor altijd zo leuk vond, zijn mijn verwachtingen toch hoog, haha.

 4. dominds schreef:

  Leuke boeken heb je gescoord! Ik vind dit soort artikelen altijd erg leuk om te lezen 🙂 Ik ben vooral benieuwd naar 13 Minuten en Een van ons liegt, deze staan al een tijdje om mijn TBR!

 5. nerdygeekyfanboy schreef:

  13 minuten en Een van ons liegt zijn inderdaad zulk gave boeken! 😀 Enne, je kan nooit genoeg verschillende edities hebben van je favoriete boeken…

 6. Annemieke schreef:

  Weer een mooie stapel. Ik heb het eerste Deborah Harkness gelezen maar ik vond het niet zo super. #oops

 7. zwartraafje schreef:

  Ja, een nieuwe Lisa’s Boekenbuit. Ik ben steeds benieuwd welke boeken je allemaal op de kop hebt kunnen tikken bij de kringloopwinkel. De afgelopen maanden vind ik er niet veel voor mezelf. Best wel stom vermits ze er nu in de zomer een actie hebben waardoor alle boeken slechts 1€ zijn. Eén euro én ik vind er niets naar mijn zin. 🙁

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.