Boekenbuit maart

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Annemieke schreef:

  Jij hebt duidelijk een super kringloop. 😉
  The Book Thief is echt mooi. Ik vind het boek ook echt mooier dan de film.

 2. brenda schreef:

  Ik heb de kringloopwereld pas op mijn 27e ontdekt 😉 en weet nu al dat het ook een verslaving gaat worden…

  • Lisa schreef:

   Oeps, je reactie was in de spam beland! Vandaar dat-ie nu pas hier verschijnt ? Een kringloopverslaving is een goede verslaving om te hebben ?

 3. Madelon schreef:

  Ik kom dus echt nooit bij de kringloopwinkel…

  • Lisa schreef:

   Ik kan je echt aanraden er een keer te kijken, mocht je in de buurt zijn! Kwam er eerst ook nooit (want ik dacht alleen maar oude, kapotte boeken te vinden), maar er ligt zoveel tofs tussen!

 4. Vivian schreef:

  Woehoe, mooie (en grote!) stapels!

 5. Annelies schreef:

  Bij onze kringwinkel verkopen ze alleen maar oude rommel jammer genoeg. Maar bij jou is dat duidelijk anders 🙂

 6. Marcia schreef:

  The Girl with All the Gifts is echt awesome!! Echt super tof dat je die zo goedkoop hebt kunnen scoren 😀

  • Lisa schreef:

   Ja, heel gaaf! De dag voordat ik ‘m kocht, dacht ik nog: ‘Ik hoop echt dat ik dat boek een keertje kan scoren bij de kringloop.’ En bam, de volgende dag lag-ie er gewoon. Als dat geen goede karma is, weet ik ’t ook niet meer 😛

 7. Justine schreef:

  Leuke boeken! The book thief is een zeer mooi boek!

 8. Lisa schreef:

  AAAAH IK GA OOK DE HARDCOVER KOPEN VAN A COURT OF THORNS AND ROSES. oké daaaag! (nee, superfijn om te zien dat je zoveel nieuwe boeken hebt)

 9. zwartraafje schreef:

  lang leve de kringloopwinkel. Jammer genoeg wisselt het aanbod niet regelmatig bij ons. Maar af en toe heb ik er wel eens geluk. Vorige maand was dat alleszins het geval. Volgende week is het Boekenfestijn dus misschien komen er dan nog wat extra aanwinsten bij. Eerst is zien of er iets bij zit dat ik echt wil hebben.

  • Lisa schreef:

   Ah, jammer! Bij ons wisselt het -voor zover ik nu merk- wel regelmatig. Kom in ieder geval iedere keer weer met wat nieuws thuis, haha! Gelukkig liggen de prijzen laag, anders was ik heel snel blut. Hopelijk heeft het Boekenfestijn een interessant aanbod! Ik vond het helaas de laatste paar keren echt tegenvallen 🙁

 10. Rowan schreef:

  Wauw wat heb je lekker veel boeken gescoord! In het spoor van de eclips is zooo mooi.

 11. Sanne schreef:

  Ik heb heel veel positiefs over The Girl with al the Gifts gehoord, dus ik ben erg benieuwd wat jij van dat boek vindt!

 12. Daniëlle schreef:

  Wat een heerlijke buit! Lekker veel 😉 Ik heb er deze maand maar een aan mijn boekenkast toegevoegd en ik heb ‘m niet eens zelf gekocht. Een recensie-exemplaar van Black Eyed Susans. Ben er wel heel benieuwd naar, maar ja… die TBR stapel he.

 13. RabbitBookz schreef:

  Ja, In het spoor van de eclips is mooi! Verhaal is ook fantastisch. Paper Towns vond ik maar meh, maar ik hoor ook verhalen van mensen die hem wel heel tof vonden. Maar…. Lees In het spoor van de eclips!!! Haha 😉

  • Lisa schreef:

   Haha, komt goed! Wil er morgen of volgende week in beginnen! Mijn verwachtingen voor Paper Towns zijn gelukkig niet hoog, dus als ’t een teleurstelling wordt, ben ik in ieder geval niet verbaasd :p

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.