Boekenbuit maart

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Madelon schreef:

  Mooie buit weer Lisa! Ik ben ook wel heel benieuwd naar Het Geheugenboek, heb hem toevallig van de week op mijn wishlist gezet ^^

  • Lisa schreef:

   Oooh, ik hoop echt dat je ervan gaat houden <3

   • Madelon schreef:

    Ik ook! In de goodiebag van YALFest zat zo’n boekje met de eerste pagina’s en dat vond ik apart, zeg maar. Ik was er naar aanleiding daarvan nog niet helemaal uit of het nou écht een boek voor mij is, maar ik vind de cover ook gewoon zo prachtig!
    Ik ga zo naar de stad dus wie weet als ze ‘m bij de boekwinkel hebben dat ik overstag ga, haha.

 2. Annemieke schreef:

  Ja Op de Rand van het Niets. 😀 Die is super. En Norse Mythology heb ik ook pas gescoord!

 3. Marleen schreef:

  Hee je boekenbuit valt best mee deze maand 😉 Ik ga dinsdag een dagje winkelen en ik mag van mezelf Het geheugenboek kopen, jeey!

 4. elmganneke schreef:

  Gewoon niet zoveel boeken verzamelen dan hoef je ze ook niet allemaal bij elkaar te zoeken… 😛 Haha, nee joh.

  Ik ben zooooo benieuwd naar Het geheugenboek na het lezen van jouw recensie.

 5. zwartraafje schreef:

  Ah, Het parfum. Mijn slechte geheugen zorgt er steeds vaker voor dat verhalen me niet lang meer bijblijven. Dan heb ik een boek gelezen en enkele weken (ok, dagen) later weet ik de namen van de personages al niet meer, of ik slaag verhaallijnen van verschillende boeken binnen hetzelfde genre door elkaar. Vandaar mijn recensie-notities dus. Gek genoeg is Het parfum wel blijven hangen. De kleinere details misschien niet meer maar vermits ik dit boek las toen ik 17 was (ahum, dat is ondertussen al 18 jaar geleden) ben ik best wel fier op mijn geheugen. Blijkbaar blijven sommige zaken wel goed opgeslagen.

  • Lisa schreef:

   Oh, dat is wel een goed teken dan! Of hij was zo slecht dat het is blijven hangen 😛 (Even on another note: soms vergeet ik de namen van personages direct nadat ik een boek heb gelezen. Oeps.)

 6. Annelies schreef:

  Het Parfum is echt een prachtig boek. Benieuwd wat jij ervan vindt.

 7. judithblogtsolo schreef:

  Wat een prachtige boeken heb je weer kunnen toevoegen aan je boekenkast! Ik ken ze allemaal nog niet, maar vooral Het Geheugenboek staat hoog op mijn to read-lijstje. 🙂

 8. Marcia schreef:

  Het Parfum is echt een heel bijzonder boek! Phobos 2 en Op de rand van het niets heb ik ook met veel plezier gelezen 😀 mooie haul!

 9. Marieke schreef:

  Wauw, wat een fijne haul! Ik heb Norse Mythology vorige maand gelezen en ik vond ‘m ronduit fantastisch; ik heb al sinds jaar en dag een obsessie met Germaanse/Noorse mythologie, en ik ben onwijs fan van Gaiman, dus dit kon ook eigenlijk niet misgaan!

  Het Parfum heb ik op de middelbare school (in het Duits) gelezen voor mijn literatuurlijst, en ik was er enorm fan van! Naderhand heb ik ‘m ook nog in het Nederlands gekocht om te herlezen, en inmiddels is het een van mijn favorieten die ik eens in de zoveel jaar herlees. Ik heb dan ook precies dezelfde uitgave als jij, maar mijne is er een stuk slechter aan toe… haha. 😉

  • Lisa schreef:

   Haha, niks mis met een boek dat er wat slechter uitziet omdat-ie zo vaak herlezen wordt; dat is een stukje liefde! En je maakt me zó benieuwd naar Norse Mythology! Moet er echt asap in gaan beginnen.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.