Boekenbuit maart, april & mei

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. dominds schreef:

  Wauw, zoveel mooie boeken <3 Ik vond Circe echt heel tof, en de cover is ook echt prachtig. Ik ben benieuwd naar je recensie 😀

  • Lisa schreef:

   Oeh, jij hebt hem al gelezen? Mijn verwachtingen zijn heel hoog! Ik wacht alleen even met lezen tot ik iets meer zin heb om echt aandachtig te lezen, ben nu een beetje van de vlotte boeken!

 2. zwartraafje schreef:

  Oops! Hof van Ijs en Sterren ligt hier nog op me te wachten. The Gentleman’s Guide trouwens ook. Die twee en nog zo’n 158 andere (on)geduldig wachtende ongelezen boeken.

  • Lisa schreef:

   Haha, ik heb hier ook nog véél te veel boeken liggen! Houd het alleen niet bij. Misschien maar beter ook, want ik denk dat ik mij de pleuris schrik zodra ik het aantal ongelezen boeken weet :’)

 3. Marieke schreef:

  O wat heerlijk zoveel boeken! Ik heb afgelopen maanden er juist opgelet dat ik geen boeken zou kopen, want ik heb nog zoveel mooie boeken in de kast staan.

  • Lisa schreef:

   Ah, wat goed! Zou willen dat ik die wilskracht heb, haha. Kan het niet laten om boeken te kopen als ik ze voor een leuk prijsje zie liggen (of ‘m gewoon heel graag wil lezen).

 4. Annemieke schreef:

  Jaaa The Gentleman’s Guide is echt zo goed. <3

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.